Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на гърнета и тръби на Темпра

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна на гърнета и тръби на Темпра

Трябва да си сменя меката връзка, и всички тръби и гърнета. Ходих в Ем комплект и ми искат 190 лева за части и работа ама ми се вижда малко много. Някои може ли да каже някъде по евтинко. Мога да карам за сега със старите ама не се знае кога пак ще се скъса нещо
    Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
    Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
    Совалката средно на LPG
    Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

зависи какво ще ти сложат. сменял съм мека връзка беше около 55 лв., а двете гърнета комплект бяха около 100лв. плюс труда.
    TEMPRA 2.0 i.e. SW Suite 159A6046

Коментар

bereta написа:
      зависи какво ще ти сложат. сменял съм мека връзка беше около 55 лв., а двете гърнета комплект бяха около 100лв. плюс труда.
      Ще сменят меката връзка, двете гърнета и тръбите от меката връзка до гърнетата, че нямам катализатор. Ако искам да имам гърне а не траба дето е бил катализатора всичко ще е 220лв с труда.
      Совалката средно на LPG

Коментар

Re: Смяна на гърнета и тръби на Темпра

Fiat 127 написа:
        Трябва да си сменя меката връзка, и всички тръби и гърнета. Ходих в Ем комплект и ми искат 190 лева за части и работа ама ми се вижда малко много. Някои може ли да каже някъде по евтинко. Мога да карам за сега със старите ама не се знае кога пак ще се скъса нещо
        Всички действително ли са ти за смяна? При мен например на пунтото преди 6 месеца исках да сменя само задното но се оказа че тия малоумници в ЕМК33 продават цятата тръба заедно с двете гърнета ( просто нямаше сръзка със скоба между средното и задното). Обаче ми дадоха цена от 86 лв + 10 лв за труд, което ми се видя прилично и се навих. А мека връзка си взех от Стамболийски за 40 лв миналата есен.Ако не си за тотална смяна - виж на Стамболийски дали не може да си вземеш само нужното ти гърне и мека връзка и да минеш по-тънко.
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
        Fiat Linea 1.3 Multijet'08
        Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
        http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Или при арабите - често се оказва, че са по-евтини, а понякога и по-качествени от ЕМК33
          Alles in Ordnung

Коментар

Днес ходих на Стамболийски /не обичам там да пазарувам ама бях в района/ и ми казаха 40 лв някаде мека връзка 1 год гаранция не е турска и българска. После ходих на Хладилника на светофара да я поразгледат казах че може едното гърне да остане, но меката е за смяна и другото гърне. Работа плюс гърнето 90лв с 1 год гаранция. Меката връзка е от мен. Мисля да ходя тиа дни и да приключвам с този въпрос за сега
            Совалката средно на LPG

Коментар

Е и аз така направих с Пунтото. Преди това имаше един неуспешен опит с мека връзка от някакви араби на бул. Европа. След 6 месеца връзката замина и аз тогава се издразних и купих от Стамболийски за тия пари. Иначе арабите ми взеха 70 лв за мека връзка и труд. От тогава видя ли сервиз за ауспуси и араби вътре - бягам надалече.
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
              Fiat Linea 1.3 Multijet'08
              Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
              http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Fiat 127 написа:
                Колеги, имаме бьлгарски производител на ауспуси с перфектно качество и сериозна гаранция, вьзползвайте се и не се доверявайте на сьмнителни марки!http://www.aspo-bg.com/

Коментар

Утре може да мина да разгледам какво имат и ако е добра цена ще действам
                  Совалката средно на LPG

Коментар

Във Велико Търновово имаме една фирма, дето сами си правят гърнетата от алуминизирана ламарина. Отиваш там, режат старото, заварят новото и всичко това за 30-40 лв. Миналата година си смених там задното гърне и вече карам година и половина на газ, минал съм над 20 000 км и нищо не е мръднало. Предпалагам, че материалите им са качествени.
                    Tempra 1.8 i.e. SX SW 1995 г.
                    двигател 836А5.000 MPI-WEBER- MARELLI IAW 8F

Коментар

Petko написа:
                      Във Велико Търновово имаме една фирма, дето сами си правят гърнетата от алуминизирана ламарина. Отиваш там, режат старото, заварят новото и всичко това за 30-40 лв. Миналата година си смених там задното гърне и вече карам година и половина на газ, минал съм над 20 000 км и нищо не е мръднало. Предпалагам, че материалите им са качествени.
                      Това е добра оферта ама малко ми е далечко :D
                      Совалката средно на LPG

Коментар

Working...
                      X