Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

как се добавят копчета на централната конзола...?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

как се добавят копчета на централната конзола...?

искам да ви питам как се добавя копче на централната конзола на Браво/Брава... там където са копчетата за подгряването на стъклото и за задните габаритни за мъгла...? искам да добавя едно копче - прекъсвач на една верига за захранване... та ако може да ми обясните: тези на които нищо не е нарисувано - копчета ли са всъщност? и ако не как се добавят и как се изваждат за да се закачат кабелчетата...?ако има и снимки ще съм много благодарен!благодаря предварително!
    FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

В двата края на панела има едни, като мънички бутончета. Това за капачета под които има джа винта-в двата края на конзолата. Махаш, развиваш и мисля, че пада лесно. Не ми се е налагало да го свалям, но сям махал цялата централна конзола... мисля, че се държи само на въпросните винтове. Тези пластмаски бе знаци за съжаление не са бутони, можеш да ги използващ, като основа за закрепване на бутони, но трябва да се дупчат... аз не бих загрозявал картинката. Друг вариант е да си намериш от морга, или магазина само копче за този панел и да го сложиш на някое свободно място. Моите всички са пълни, но аз съм с климатроник и най-дясното копче ми е за показване на външната темперетура, при теб сигурно е празно. Жици... трябва сам да си пускаш, но зависи, какво ще захранваш. Ако е нещо малко може да ползваш тока от съседните бутони Успех!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

при мен са празни и средното и най-лявото... и всъщност искам най-лявото да го направя такова... мисля че е най-добре да купя такъв бутон, обаче от къде...? Александър Ауто дали ще продават и такива работи?и все пак... много ми се вижда сложно да се сваля цялата конзола - ужас... и тия въздухопроводи съвсем ми стъжняват картинката...толкова ли няма и по-лесен начин, без да подлагам на риск хубавата работа...
      FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Не е сложно, сваля се само панелчето с копчетата, не е нужно да се сваля конзолата! А откяде се купуват... все пак ги разглоби за да видиш дали по отделно може да се разглабят копчетата, или е цял панела.
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
        X