да си чувал за шлайфпаста "ПОМОРИН" ?Изшайфай ги с паста за зъби, най-добре става с поморин. Голямо търкане трябва, ефекта е много добър но за жалост е нетраен.Изпробвал съм го!
Ех искам това да го видя, клекнал пред гаража с паста за зъби в ръка да си търкаш фаровете на Купето NPD, да направиш снимки!! Хубаво де, тогава с някаква много финна шлайф паста, такава за притриване на прецизни двойки примерно. Ще ти се откачи ръката, ама може и да има резултат...
Ще пусна снимки когато са готови обещавам.Уредил съм една паста с която се изчистват стъклата на измервателни прибори.И за дисплеи на GSM-ите става.Но щом казвате че това не е трайно решение Все пак ще пробвам
Ще пусна снимки когато са готови обещавам.Уредил съм една паста с която се изчистват стъклата на измервателни прибори.И за дисплеи на GSM-ите става.Но щом казвате че това не е трайно решение Все пак ще пробвам
А, ако има положителен ефект, дай да я видим що за паста е!
Направо ви казвам че ще се побъркам.От вчера съм вкарал колата в гаража и свалих фаровете да ги пооправя.Обаче стана така,че вместо да се оправчт станаха по-зле По-точно само единия защото като видях какво става другия въобще не го пипах.Този който започнах да търкам със "специалната" паста,наистина се изглади и няма никакви драскотини и лющения,обаче се матира и не е лъскав като другия.Пробвах после с разредител,но ефект -няма.Незнам какво да правя маи щте трябва да купувам нови Дайте някъкви идей!!!
Направо ви казвам че ще се побъркам.От вчера съм вкарал колата в гаража и свалих фаровете да ги пооправя.Обаче стана така,че вместо да се оправчт станаха по-зле По-точно само единия защото като видях какво става другия въобще не го пипах.Този който започнах да търкам със "специалната" паста,наистина се изглади и няма никакви драскотини и лющения,обаче се матира и не е лъскав като другия.Пробвах после с разредител,но ефект -няма.Незнам какво да правя маи щте трябва да купувам нови Дайте някъкви идей!!!
Хм, на старата си кола ми бяхя надрали единия стоп, минах го с водна шкурка, стана целия мат. След това с полир-паста много го търках и стана като нов. Щом е станало и си махнал олющеното, сега ги мини с полир-паста, но много трябва да се търка. Аз дори ползвах машина. Дано да помогне.
Благодаря за съвета.Утре мисля да направя точно това.Сега говорих с един приятел по телефона и той ме посъветва същото(да мина фара с плирпастата,но с машинка и киче)Дано да стане.Ще пиша утре вечер какво е станало
Коментар