Болка на по-старите Купета(имам в предвид преди фейслифта). За да махнеш защитния филм трябва да разглобиш стъклата на фаровете, да го отстраниш и да ги залепиш отново. Нямам представа с какво се оправят, но пробвай първо с някакъв разредител.
За разредител не съм много сигурен, но може да побелее и да се матира ако не е стъкло, а някъкъв вид пластмаса. Пробвй със спирт от аптеката. Аз така си махнах някакво лепило на стъклата останало от някакво фолио
Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
Совалката средно на LPG
Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек
Материала на " стъклата " АBS пластмаса , след 97ма са от поликарбон.С разредител нямя да се оправят пробвал съм, до някаква степен ги оправя само шлифоването и то не за дълго просто защото тази пластмаса не устойчива на UV лъчи т.е. остаряла е!Решението е само нови поликарбонови.
Вярно че са същите! Много изобретателни хора има. Обаче трябва да се сложи стъкло отпред и става по-сложно.Като се постопли времето ще ги сваля моите и ще се опитам да ги оправя с шлайф паста.
Вярно че са същите! Много изобретателни хора има. Обаче трябва да се сложи стъкло отпред и става по-сложно.Като се постопли времето ще ги сваля моите и ще се опитам да ги оправя с шлайф паста.
Да, то принципно и аз не бих рискувал да го махна изобщо.
да си чувал за шлайфпаста "ПОМОРИН" ?Изшайфай ги с паста за зъби, най-добре става с поморин. Голямо търкане трябва, ефекта е много добър но за жалост е нетраен.Изпробвал съм го!
Коментар