Изядена вътрешна повърхност на задни гуми на фиат Темпра комби , с дискови спирачки отзат и ABS.Някой може ли да ми каже какъв е проблема?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изядена вътрешна повърхност на задни гуми
Collapse
X
-
riewsofia написа:Как да установя дали имам проблем - да чакам да почнат да се износват гумите отвъртре ли? Или пък може би задните гуми са били отпред?Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
reter написа:riewsofia написа:Как да установя дали имам проблем - да чакам да почнат да се износват гумите отвъртре ли? Или пък може би задните гуми са били отпред?
Коментар
-
Както каза Оги. и на мен не ми ядеше гумата, но лагерите бяха смазани. При мен почна да дрънчи все едно че две ламарини са застъпени и се отплесват като я понатоваря. минах през един двама познати и накрая в сервиза до нас я дигнаха на крик и ми показаха нагледно за какво става дума. за разкрачване не мога да кажа че имаше разлика преди и след ремона( може би в движение я е имало) Както и да е. Тея лагери са си слабо място на фиат и не зависят много от обслужване. просто им идва времето. не е като са я караш с масло на 25-30к километра
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар