Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изядена вътрешна повърхност на задни гуми

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Изядена вътрешна повърхност на задни гуми

Изядена вътрешна повърхност на задни гуми на фиат Темпра комби , с дискови спирачки отзат и ABS.Някой може ли да ми каже какъв е проблема?

Реглаж заден мост

Реглаж заден мост. Мисля ,че това ще реши проблема.

Коментар

и 5 реглажа няма ти помогнат. имаш да сменяш едни иглени лагери, гумите ти седят / и задницата ти е леко нестабилна
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Мда, това е проблема със сигурност! Два комплекта ще ти дойдат добре.
        Fiat PUNTO 75 SLX

Коментар

http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=2&show=1
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ремонтен комплект заден носач !!

Коментар

Фиат Браво 1996г. има ли реглаж на заден мост? Летните ми гуми бяха изядени отвътре?
              Кара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ

Коментар

няма реглаж. задният мост е като на темпрата.
                "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Как да установя дали имам проблем - да чакам да почнат да се износват гумите отвътре ли? Или пък може би задните гуми са били отпред?
                  Кара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ

Коментар

riewsofia написа:
                    Как да установя дали имам проблем - да чакам да почнат да се износват гумите отвъртре ли? Или пък може би задните гуми са били отпред?
                    Отиваш на преглед на ходовата част и искаш да я погледнат хубаво отзад. При разбити лагери, ако са кадърни майсторите, ще разберът веднага.
                    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

От тук ти казвам, че са разбити и се е разкрачила.

Коментар

Моята се виждаше с просто око, че е разчекната, и не ми беше изяла гумите; мисля, че щом и гумите яде, направо ще е очевидно разкрачването, но само си го мисля.

Коментар

reter написа:
                          riewsofia написа:
                          Как да установя дали имам проблем - да чакам да почнат да се износват гумите отвъртре ли? Или пък може би задните гуми са били отпред?
                          Отиваш на преглед на ходовата част и искаш да я погледнат хубаво отзад. При разбити лагери, ако са кадърни майсторите, ще разберът веднага.
                          И без да ходиш при майстори можеш да го хванеш това. Дигаш я на крик и разклащаш гумата с носача навън и навътре. АКо е тръгнал ще усетиш луфт. АКо пък си е заминал то като се качат 2-3 човека отзад и при бавно преминаване през неравности се чува един шум все едно се удрят две ламарини. лошото е че комплекта ти струва 30-тина лева на колело а за работа ще ти вземат поне 40 ако си късметлия и намериш майстор който не се лакоми
                          Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
                          Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Един приятел я гледа и му се вижда разкрачена. Като гледам как е обслужвана колата съм на 95% сигурен, че ще се наложи ремонт. Цената ми се вижда разумна :D

Коментар

Както каза Оги. и на мен не ми ядеше гумата, но лагерите бяха смазани. При мен почна да дрънчи все едно че две ламарини са застъпени и се отплесват като я понатоваря. минах през един двама познати и накрая в сервиза до нас я дигнаха на крик и ми показаха нагледно за какво става дума. за разкрачване не мога да кажа че имаше разлика преди и след ремона( може би в движение я е имало) Както и да е. Тея лагери са си слабо място на фиат и не зависят много от обслужване. просто им идва времето. не е като са я караш с масло на 25-30к километра
                              Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
                              Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Working...
                              X