таблото на бравото спря да свети след като окъсих крушката на пепелника.пробвах да сложа някакав диод но даде на късо и таблото преден десен габарит и задни ляви светлини спряха.всеки бушон е проверен.когато включа паркинг светлини свети ляв преден и дясен заден габарит,но таблото не .като дам контакт от таблото светва само контролните лампи.нищо друго.МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Tаблото на бравото спря да свети.
Collapse
X
-
колега аз си сложих осветление на задния номер червено и даде на късо когато даде на късо спря да ми работи заден десен габарит средната конзола пепелника и оште джажи проблема беше бушон просто не си ги проверил хубаво пробвай пак сигурен съм че е бушон няма кво друго да еFiat Tempra 2.0 i.e. cat !
Коментар
-
Ако беше посетил днешната среща на форума, със сигурност вече щеше да е оправено. Миналата седмица за норматив бяха решени няколко електро-проблема по колата на ZinG, както и бяха диагностицирани проблемите на svetkos_, които пък на четвъртъчната среща бяха отстранени за 10-на минути. Изобщо - срещите са хубаво място, посещавайте ги по-често.
Коментар
-
ogi28b написа:Моля, провери още веднъж бушоните, ама много внимателно, и хубаво, особено този:2.4 JTD
Коментар
-
Достатъчно е това което си свалил да го разгледаш по-внимателно. Например много интересно нещо има на страници 242, 243 и 244 от Service Manual-a, част втора.Кои копчета не знаеш какво включват и изключват?? В колата има грубо около 15 копчета, без тези по радиото, като всички са с картинки. Ако не ти е ясно някое, питай във форума, все някой ще го знае.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар