Решил съм да си улесня работата, а и на някои от вас, при реглаж на съединител на Пунто. За какво иде реч!? Възможно е да се изразявам неточно, за което се извинявам предварително. На този модел съединителя се регулира ръчно. Не знам само колко милиметра е свободния ход на вилката. Единствено трябва да се направи скоба широка толкова, колкото е необходимо да бъде луфта. Идеята ми е да се сложи скоба, да се стегнат двете гайки и това да е достатъчно за реглажа. След това скобата се изважда и съединителя си пее. Е, колко са тези милиметра? Ще направя скоба с точни размери и ще я покажа тук, за улеснение на желаещите да си я направят.А сега един въпрос, съвсем малко встрани от темата. Четох във форума, че педалите на спирачката и съединителя трябва да са в една равнина. Каква може да бъде причината, когато се налага да се разминават, т.е. съединителя да е по-ниско. Когато ги изравня, съединителя започва да ми отделя твърде високо. И едно уточнение. Всичко е сменено! Или поне за това съм платил Благодаря на отзовалите се!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Сгода"(улеснение) за реглаж на съединител на Пунт
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар