Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Цена за изчукване на калник

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Цена за изчукване на калник

днеска по ужасните поледици сутринта един колега ме удари на паркинга и налко ми изкриви левия преден калник в зоната от която започва бронията. въпроса ми е колко горе долу ще ми вземат за да ми го доизправят че ние се опитахме но има още какво да се доизкусури. по боята няма проблеми. просто е леко хлътнало
    Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
    Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Re: Цена за изчукване на калник

topuzko написа:
    днеска по ужасните поледици сутринта един колега ме удари на паркинга и налко ми изкриви левия преден калник в зоната от която започва бронията. въпроса ми е колко горе долу ще ми вземат за да ми го доизправят че ние се опитахме но има още какво да се доизкусури. по боята няма проблеми. просто е леко хлътнало
    В блг взимат около 70-80лв на детаил , ама ако не е за боядисване с само леко да се 4укне ще е мн по малко

Коментар

Препоръчвам ти да смениш калника със същия цвят. Няма да е повече от 30лв. Пълно е по моргите.

Коментар

zamechtan написа:
        Препоръчвам ти да смениш калника със същия цвят. Няма да е повече от 30лв. Пълно е по моргите.
        добра идея ама ако дадеш и идея какво да го правя стария ще е още по добре
        Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
        Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

topuzko написа:
          добра идея ама ако дадеш и идея какво да го правя стария ще е още по добре
          Вторични суровини, или направо го остави до кофите мангалите ще му се израдват! :D Освен това можеш да направиш навес за куче, или котка... или да си направиш шейна от него! :P Как, какво колега? На боклука отива. Едва ли някой ще търси да купи чукнат калник... освен, ако не иска да прави далавера със застрахователи.
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Калник на старо е абсурд да намериш за 30лв...Минимум 50 и то в най-добрия случай.
            Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Working...
            X