Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за Брава или Пунто 1,2:16V:80 к.с.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнение за Брава или Пунто 1,2:16V:80 к.с.

Здравейте,сега се регистрирах понеже много ми хареса този форум. Искам да си взема Фиат Брава или Пунто(задължително с 5 врати),и искам ако може да ми помогнете.От доста време заглеждам тези модели на Фиат и определено много ми харесват.Ако може да ми кажете заслужават ли си тези модели на Фиат да ги взема,какви са им недостатаците и ако си заслужават според вас какви да са: дизел или бензин.Вазможностите ми са да взема Фиат около 2000-2003 г.Раздвоена съм между Фиат Брава (1,2:16v:80 к.с.), Пунто същия двигател, или Брава(1,9JTD),или Пунто(1,9JTD).Аз мислех да си взема Брава 1,6:16v,100 к.с. но приятели ме посъветваха да си взема Мотор-1,2:16V:80 к.с.,защото били по-сполучливи и икономични.Вие какво ще кажете.Много МЕРСИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

кола

По новата кола е по хубаво Пунто с 1.2 НО 16 клапаново Браво 1.6 и1.8 И JTD от всички модели и разновинности на ФИАТ само да не пуши нали е втора употреба и да не тече масло . Да пали от раз.Понягога външния вид лъже.Ако може да се зака до няой сервиз където са правили и са виждали ФИАТ :D Струва около 5 лева външен прглед, ходова час такива работи ако има климатик дали работи по добренякой където има подобна кола също да погледне
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Добре дошъл във форума! Добре си се насочил към ФИАТ, но те съветвам да ползваш търсачката и съм сигурен,че ще намериш доста информация за това , което те интересува. Ако можеш да си позволиш "Стило" няма да збъркаш.
      SEAT Leon Cupra 300
      Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Пунто 5 врати 1.2 16V 86 коня много добра Машина добър разход!
        Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
        Втората......пак същата!
        (_-_)______////_______(_-_)
        Punto75-Вече на жената!
        Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

Пунто си вземи,Бравата,Бравото -хвърля фира разпределителни валове.

Коментар

да пунто аз имам само че 1,2 8в 60 коня 2001 година лесна за подръжка ефтини части стабилна на пътя
            Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

Коментар

Зависи за какво ще я ползваш.Ако е само за града,ти препоръчвам Пунтото.
              ex. punto elx 1.2i
              Lancia Libra 1.6

Коментар

добре дошъл ,определено пунто!-икономично, пъргаво, евтини консумативи, перфектна за градски условия....17лв данък :D

Коментар

Здравейте на всички и аз скоро се регнах тук.Карам 306 но се заглеждам по Пунтовците (след 00год) от тия новия фар дет ги водат ли нз... и конкретно за 1.9JTD 115 коня (по обява) Интересува ме нещо като окачване консумативи..... как са здрави ли са чупат ли се много в наще Български пътища Трябва ли много да си лежа под нея и да си я права някаде гледах нещо за софтуерни грешки.... или нещо от този родМного ще съм ви благодарен ако ми разясните малко (ако имате желание) доби и лоши отзиви.Да кажа на 19 съм и търса нещо хем бързо и пъргаво маниче хем да ми харчи малко и да е здраво да не го права.Чувал съм много плюеня по фиат за окачване и ламарини и други.Благодаря

Коментар

bg_man написа:
                    Здравейте на всички и аз скоро се регнах тук.Карам 306 но се заглеждам по Пунтовците (след 00год) от тия новия фар дет ги водат ли нз... и конкретно за 1.9JTD 115 коня (по обява) Интересува ме нещо като окачване консумативи..... как са здрави ли са чупат ли се много в наще Български пътища Трябва ли много да си лежа под нея и да си я права някаде гледах нещо за софтуерни грешки.... или нещо от този родМного ще съм ви благодарен ако ми разясните малко (ако имате желание) доби и лоши отзиви.Да кажа на 19 съм и търса нещо хем бързо и пъргаво маниче хем да ми харчи малко и да е здраво да не го права.Чувал съм много плюеня по фиат за окачване и ламарини и други.Благодаря
                    80 коня е!
                    Втората......пак същата!
                    Punto75-Вече на жената!

Коментар

eeее стига де таман се зарадвах че е пъргавелка а иначе като тези неща дето питах за частите здрави ли са скъпи ли са по окачване консумативи... и изопщо потдръжката?!?!

Коментар

80 коня за дизел който е ЖТд си е супер пхъргав и много икономичен, частите като за класа си са на поносими цени, за здравината зависи в какво състояние я взимаш
                        Втората......пак същата!
                        Punto75-Вече на жената!

Коментар

Working...
                        X