Здравейте,сега се регистрирах понеже много ми хареса този форум. Искам да си взема Фиат Брава или Пунто(задължително с 5 врати),и искам ако може да ми помогнете.От доста време заглеждам тези модели на Фиат и определено много ми харесват.Ако може да ми кажете заслужават ли си тези модели на Фиат да ги взема,какви са им недостатаците и ако си заслужават според вас какви да са: дизел или бензин.Вазможностите ми са да взема Фиат около 2000-2003 г.Раздвоена съм между Фиат Брава (1,2:16v:80 к.с.), Пунто същия двигател, или Брава(1,9JTD),или Пунто(1,9JTD).Аз мислех да си взема Брава 1,6:16v,100 к.с. но приятели ме посъветваха да си взема Мотор-1,2:16V:80 к.с.,защото били по-сполучливи и икономични.Вие какво ще кажете.Много МЕРСИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за Брава или Пунто 1,2:16V:80 к.с.
Collapse
X
-
кола
По новата кола е по хубаво Пунто с 1.2 НО 16 клапаново Браво 1.6 и1.8 И JTD от всички модели и разновинности на ФИАТ само да не пуши нали е втора употреба и да не тече масло . Да пали от раз.Понягога външния вид лъже.Ако може да се зака до няой сервиз където са правили и са виждали ФИАТ :D Струва около 5 лева външен прглед, ходова час такива работи ако има климатик дали работи по добренякой където има подобна кола също да погледне
-
Пунто 5 врати 1.2 16V 86 коня много добра Машина добър разход!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Здравейте на всички и аз скоро се регнах тук.Карам 306 но се заглеждам по Пунтовците (след 00год) от тия новия фар дет ги водат ли нз... и конкретно за 1.9JTD 115 коня (по обява) Интересува ме нещо като окачване консумативи..... как са здрави ли са чупат ли се много в наще Български пътища Трябва ли много да си лежа под нея и да си я права някаде гледах нещо за софтуерни грешки.... или нещо от този родМного ще съм ви благодарен ако ми разясните малко (ако имате желание) доби и лоши отзиви.Да кажа на 19 съм и търса нещо хем бързо и пъргаво маниче хем да ми харчи малко и да е здраво да не го права.Чувал съм много плюеня по фиат за окачване и ламарини и други.Благодаря
Коментар
-
bg_man написа:Здравейте на всички и аз скоро се регнах тук.Карам 306 но се заглеждам по Пунтовците (след 00год) от тия новия фар дет ги водат ли нз... и конкретно за 1.9JTD 115 коня (по обява) Интересува ме нещо като окачване консумативи..... как са здрави ли са чупат ли се много в наще Български пътища Трябва ли много да си лежа под нея и да си я права някаде гледах нещо за софтуерни грешки.... или нещо от този родМного ще съм ви благодарен ако ми разясните малко (ако имате желание) доби и лоши отзиви.Да кажа на 19 съм и търса нещо хем бързо и пъргаво маниче хем да ми харчи малко и да е здраво да не го права.Чувал съм много плюеня по фиат за окачване и ламарини и други.БлагодаряPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
80 коня за дизел който е ЖТд си е супер пхъргав и много икономичен, частите като за класа си са на поносими цени, за здравината зависи в какво състояние я взимашPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар