Имам проблем с паленето в смисъл колата си пали но рядко от първия път а по често от 2,3 понякога и 4 завъртане и почти задължително като усетя че ще запали трябва леко да я форсирам в началото иначе повечето пъти гасне. И забелязах че стъпковия ми мотор е почнал да си заминава ако не да си е заминал и напълно в смисъл спирам някъде за 5 мин и не я гася и някои път почват да играят оборотите падат под 500 качват се на хиляда и тъка а дръг път пък си държи 1200,1400 оборота след като е загряла а сутрин често след като я запаля студена и трябват 10 секунди за да се освесто защото оборотомера малко играе докато се спре на околко 1300 оборота. Та въпроса ми е може ли да е от стъпковия мотор проблема защото бях чувал че като се прецакал тои и колата малко по трудно палела. Ако некои си има на идея или има мнение по въпроса нека го сподели
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с палене Мареа
Collapse
X
-
ми абсолютно нищо последно когато ходих нямаше грешки и оня гледа там и уж си е наред всичко аз тогава преди около няма и месец ходих защото мн ми гърмеше колата на газ и не вървеше на бензин ама се оказа разхлабена букса на дюзата и на бензин се оправи а на газ само смених свещите и се оправи и между временно я закачи на компютър и каза че всичко си е ОК
Коментар
-
u_bo
по-скоро, работата на газ ти разстройва ,настройките на бензин.виж постове от мен или от слави_ланчиа
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар