Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с палене Мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с палене Мареа

Имам проблем с паленето в смисъл колата си пали но рядко от първия път а по често от 2,3 понякога и 4 завъртане и почти задължително като усетя че ще запали трябва леко да я форсирам в началото иначе повечето пъти гасне. И забелязах че стъпковия ми мотор е почнал да си заминава ако не да си е заминал и напълно в смисъл спирам някъде за 5 мин и не я гася и някои път почват да играят оборотите падат под 500 качват се на хиляда и тъка а дръг път пък си държи 1200,1400 оборота след като е загряла а сутрин често след като я запаля студена и трябват 10 секунди за да се освесто защото оборотомера малко играе докато се спре на околко 1300 оборота. Та въпроса ми е може ли да е от стъпковия мотор проблема защото бях чувал че като се прецакал тои и колата малко по трудно палела. Ако некои си има на идея или има мнение по въпроса нека го сподели

Никои колега ли няма мнение по въпроса. Никои ли не е чувал нещо по въпроса за стъпковия мотор .

Коментар

Причини много. Какво казва компютърната диагностика?
      The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
      Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
      Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

ми абсолютно нищо последно когато ходих нямаше грешки и оня гледа там и уж си е наред всичко аз тогава преди около няма и месец ходих защото мн ми гърмеше колата на газ и не вървеше на бензин ама се оказа разхлабена букса на дюзата и на бензин се оправи а на газ само смених свещите и се оправи и между временно я закачи на компютър и каза че всичко си е ОК

Коментар

Тогава почисти стъпковия мотор.

Коментар

ми ще го сваля и ще го почистя макар че тои преди около 6 месеца е свалян и чистен. Ти с какво го чистиш междо другото . И има ли некви шансове да е от него тоя проблем с паленето.

Коментар

Твърде вероятно. С WD40 става.

Коментар

wwalker написа:
                Твърде вероятно. С WD40 става.
                Ако ползваш WD40 само за чиствнв става ,но за друго не.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

по-скоро, работата на газ ти разстройва ,настройките на бензин.виж постове от мен или от слави_ланчиа

Коментар

Working...
                  X