Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стартер - съвместимост

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стартер - съвместимост

Колеги, имам молба към тези от вас, които разполагат с необходимия софтуер.Стартера май се обажда, та въм решил да си купя един втора ръка - така да се намира. Та ако може да ми кажете на мойто типо 836А4000 1.4 и.е. стартера с кои други модели е съвместим, да не си купя някой паметник. Мерси предварително.
    Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Re: Стартер - съвместимост

Mitko написа:
    vesko написа:
    Колеги, имам молба към тези от вас, които разполагат с необходимия софтуер.Стартера май се обажда, та въм решил да си купя един втора ръка - така да се намира. Та ако може да ми кажете на мойто типо 836А4000 1.4 и.е. стартера с кои други модели е съвместим, да не си купя някой паметник. Мерси предварително.
    http://www.fiat-bg.org:7080
    Ц, не ще да се отвори, и друг път съм опитвал. Може грешката да е в моя телевизор, ама ....
    Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Re: Стартер - съвместимост

vesko написа:
      ако ти е след 93г излиза че става от дедра 1,6 делта 2 -1,6 призма 1,5 браво брава 1,6 фиорино 1,5 и 1,4 регата 1,5 темпра 1,4 и 1,6 уно 1,4 бош номерае 0986010450, а марели номера е 063221431010 поне така излиза по каталозите
      TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
      UNO 1.0 FIRE

Коментар

stef: Super, благодаря.Mitko: Дааа, ще видим таз работа, благодаря.

Коментар

Working...
        X