Колеги, имам молба към тези от вас, които разполагат с необходимия софтуер.Стартера май се обажда, та въм решил да си купя един втора ръка - така да се намира. Та ако може да ми кажете на мойто типо 836А4000 1.4 и.е. стартера с кои други модели е съвместим, да не си купя някой паметник. Мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стартер - съвместимост
Collapse
X
-
Re: Стартер - съвместимост
Mitko написа:vesko написа:Колеги, имам молба към тези от вас, които разполагат с необходимия софтуер.Стартера май се обажда, та въм решил да си купя един втора ръка - така да се намира. Та ако може да ми кажете на мойто типо 836А4000 1.4 и.е. стартера с кои други модели е съвместим, да не си купя някой паметник. Мерси предварително.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
-
Re: Стартер - съвместимост
vesko написа:Колеги, имам молба към тези от вас, които разполагат с необходимия софтуер.Стартера май се обажда, та въм решил да си купя един втора ръка - така да се намира. Та ако може да ми кажете на мойто типо 836А4000 1.4 и.е. стартера с кои други модели е съвместим, да не си купя някой паметник. Мерси предварително.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар