Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За регистрирането на автомобила в общината?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Mazgarev написа:
    въх тяхната м*** с****... лелееее това не може да бъде реално... тия хора са съвсем диваци... ето това се вика МИЗЕРИЯ да се чудиш от кои да свиеш и да го правиш навсичкото отгоре със закона... ужас - няма да се оправим скоро .За това според мен трябва да напишеш жалба със стабилни обвинения, и да им разкажеш как са те мотали няколко дни и колата е седяла без регистрация и без застраховка!!!ЧЕСТИТА ПРИДОБИВКА!!! БЕЗАВАРИЙНО ШОФИРАНЕ!!!
    Ще се справим бре.... пише се до сайта на "главна данъчна" с копие до министерство на финансите, с копие до съюза.. или как беше за защита на потребителите и на бас,че са хвръкнали глави.Особено сега,когато се формира "НАП".."НАЦИОНАЛНА АГЕНЦИА ПО ПРИХОДИТЕ".На много паплач ще и бъде показана вратата при тези реформи... само да не сме овце и да си търсим правата..... а защо не и копие до вестник "КАПИТАЛ" ,примерно.... Майката ще им таковат... само да сме малко по-писмовни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Какъв е тоя данък от 230лв на година?!
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Ба си, и аз това се учудих, какъв е този зверски висок данък...???

Коментар

Fiat Stilo 103 к.с. 2002-ра година!сметката е такава: 103 k.с x 0,80 лева = 82,40 лева82,40 х 2,8 (коефициент за кола до 5 години) = 230,72 лева!Това че има Euro 4 за екостандарт и катализатори не го боли никой.Честито!

Коментар

Stilo написа:
            Fiat Stilo 103 к.с. 2002-ра година!сметката е такава: 103 k.с x 0,80 лева = 82,40 лева82,40 х 2,8 (коефициент за кола до 5 години) = 230,72 лева!Това че има Euro 4 за екостандарт и катализатори не го боли никой.Честито!
            ами честито и на теб със здраве да си го караш ПС добър подарък за коледа си си направил
            TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
            UNO 1.0 FIRE

Коментар

Честито ми за данъка - колата я карам от юни!

Коментар

Stilo написа:
                Честито ми за данъка - колата я карам от юни!
                аааааааааа а аз си мисля чи си си купил второ :D
                TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                UNO 1.0 FIRE

Коментар

eee, ако не ставаше за нищо първото (след катастрофата), веднага отивам и си купувам второ.Това е колата!

Коментар

Stilo написа:
                    Е мамка им, това за 1/2 от данъка при катализатор не важи ли за по новите коли? При мен за Бравата - 2000 г излезе някъде около 20-30 лв?
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                    Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                    Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                    http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Чл. 59. (1) За превозните средства с мощност на двигателя до 100 к. с. вкл., снабдени с действащи катализаторни устройства, данъкът се заплаща с 50 на сто намаление.това е!

Коментар

За ваше улеснение - ето калкулатор
                        Alles in Ordnung

Коментар

Zaphod написа:
                          За ваше улеснение - ето калкулатор
                          Е това обяснвва нещата - 80 коня = 59 kw и излезе Дължимият от вас данък е: 47.63 лева, като се едлне на две...Все пак тая идиотия в тая държава не мога да я разбера - излиза че колегата трябва да плати 10 пъти колкото аз за сравнително сходни коли...
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                          Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                          Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                          http://forum.fiat-bg.org

Коментар

А ние с повечкото коне какво да кажем?
                            Alles in Ordnung

Коментар

Един малко смешен въпрос. Тия от данъчното как ще разберат дали ми работи катализатора и дали не съм го махнал?
                              Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                              Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                              Совалката средно на LPG
                              Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

За момента няма начин, но ако влезем в европейския съюз и малко се регулират нещата около корупцията в КАТ ситуацията ще стане много напечна. Както и с моменталното въвеждане на Euro 3, за което нашите депутати отказаха поетапно въвеждане на екологичните норми за достигане на евпорейските. В момента няма еко-ограничения за експлоатираните автомобили.

Коментар

Working...
                                X