Колеги, става дума за Брава 1.9 JTD на баща ми. Паднал му е акумулатора. Става ли нещо на електрониката, според вас, ако остане без ток 24 часа, например. Или пък на фабричното стерео? Питам, защото оригиналните стерео-та на VW се кодират когато останат без акумулатор известно време - захранихме навремето рибарската панда с гоуфска уредба и така и не се сприятелиха Ако някой знае нешо да казва. Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добре ли е колата да стои без акумулатор?
Collapse
X
-
При всички случаи е по-добре без акумулатор, околкото с умрял - под 10-11 волта. Фабричното радио да ти струва най-много 20-30 лв, ако нещо му стане. Докато Фиат Кода със слаб акум. може да ти донесе повече неприятности.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
-
Делтата, преди да я купим беше стояла почти година в автокъща без акумулатор.Нямаше проблеми с разпознаването на ключа, след слагане на акумулатор. Системата е същата като на Fiat Code.Освен че се рестартира компютъра на колата и радиото си загубва станциите, не виждам какъв друг проблем може да има.
Коментар
-
Какъв проблем може да има-това е все едно да си изключиш някой уред примерно телевизора за няколко дни и да му стане нещо.Дръж я ако щеш и една година без акумулатор нищо и няма.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Re: Дабре ли е колата да стои без акумулатор?
gantcho написа:Колеги, става дума за Брава 1.9 JTD на баща ми. Паднал му е акумулатора. Става ли нещо на електрониката, според вас, ако остане без ток 24 часа, например. Или пък на фабричното стерео? Питам, защото оригиналните стерео-та на VW се кодират когато останат без акумулатор известно време - захранихме навремето рибарската панда с гоуфска уредба и така и не се сприятелиха Ако някой знае нешо да казва. Благодаря.
Коментар
-
Само ще споделя опит - днес моята кола стоя 1/2 час без акумулатор. В резултат - алармата пое самоинициатива по някои въпроси, с които не бях съгласен, и сега таблото ми е долу, а алармата - изкорубена! Така че внимавайте - свалянето на акумулатор може да ви изненада от най-неочаквано място.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар