Привет на всички , Искам да си взема Fiat Brava дизел , но нямам много опит с купуването на коли втора ръка. Можете ли да ме посъветвате на какво трябва да се обърне внимание в такава ситуация ?ПоздравиРумен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купуване на Fiat Brava
Collapse
X
-
Ами много е писано по темата де! Поразтърси се малко из форума... загуби час време и ако има още неясноти тогава попитай по-конкретно.Лично аз се сещам за поне четири дизелови агрегата на Фиат Брава: 1.9 атмосферен, два турбодизела и 1.9 JTD, не че последният не е турбодизел. За кой иде реч?И за да те улесня ти поствам от раздела "EVERGREEN" писано по темата.http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=557SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
фен съм на марката ФИАТ, иаз карам ФИАТ ТИПО, но италиански дизелов двигател не ми вдъхва довери. Баща ми много искаше да си купи Брава дизел, но когато ходих на оглед, всички дрънчаха все едно не са им регулирани клапаните. Вземи си бензинова, независимо дали е Фиат. първо на бензиновите подръжката на двигателя и консумативите му е по - евтино, и второ дизела на цена гони бензина Н 95.
Коментар
-
godinova написа:фен съм на марката ФИАТ, иаз карам ФИАТ ТИПО, но италиански дизелов двигател не ми вдъхва довери. Баща ми много искаше да си купи Брава дизел, но когато ходих на оглед, всички дрънчаха все едно не са им регулирани клапаните. Вземи си бензинова, независимо дали е Фиат. първо на бензиновите подръжката на двигателя и консумативите му е по - евтино, и второ дизела на цена гони бензина Н 95.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
godinova написа:фен съм на марката ФИАТ, иаз карам ФИАТ ТИПО, но италиански дизелов двигател не ми вдъхва довери. Баща ми много искаше да си купи Брава дизел, но когато ходих на оглед, всички дрънчаха все едно не са им регулирани клапаните. Вземи си бензинова, независимо дали е Фиат. първо на бензиновите подръжката на двигателя и консумативите му е по - евтино, и второ дизела на цена гони бензина Н 95.
Коментар
-
hit-ko написа:godinova написа:фен съм на марката ФИАТ, иаз карам ФИАТ ТИПО, но италиански дизелов двигател не ми вдъхва довери. Баща ми много искаше да си купи Брава дизел, но когато ходих на оглед, всички дрънчаха все едно не са им регулирани клапаните. Вземи си бензинова, независимо дали е Фиат. първо на бензиновите подръжката на двигателя и консумативите му е по - евтино, и второ дизела на цена гони бензина Н 95.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар