Здравеите колеги.Имам проблем с паленето на колата.Когато е студена колата пали много добре,но като загрее нешто трудно върти стартера.От какво може да е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с паленето
Collapse
X
-
Или стартер, или ... http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=29784 (ако ти се четат 26страници)Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
-
закарах колата на диагностика и ми казаха е всичко е ок.после го закарах на електричар и ми каза че при високи обороти не зарежда както трябва и че трябва да сменя четките.само не ми е ясно как на диагностика с апаратура която струва 3000 лева ми казаха че зарежда перфектно а електричара ми каза че не зарежда ще пробвам да сменя четките да видим кво ще стане ако не стане ще сваляме стартера
Коментар
-
Re: Проблем с паленето
biker87m написа:Здравеите колеги.Имам проблем с паленето на колата.Когато е студена колата пали много добре,но като загрее нешто трудно върти стартера.От какво може да е?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Едно такова на тласъци ли е или...TD_100, че е кръгло число.
Коментар
-
nylon написа:Tornado написа:Едно такова на тласъци ли е или...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
значи колатта я купих преди 3 седмици когато я купувах всичко беше ок като се прибрах вкъшти стартера не искаше да върти все едно че не му стига тока.следващия ден смених акумулатора с чисто нов и му сложих нови клеми.вече пали но при загрят двигател трудно върти стартера все едно е изтощен акумулатора.колата е фиат брава 1.6 16v 90 к.с.сменено му е само маслото.майстора ми каза че при пуснати фарове не зарежда както трябва и затова се получава така но аз се съмнявам че причината е тази защото след 20 мин престой пали перфектно.и да допълня че откакто му сложих акумулатора изминах около 600км ако не зареждаше според мен щях да хвърля акумулатора.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар