Здравейте колеги!Въпроса за халогените е че нямам, но имам копче на таблото. Може ли да се сложат ако зема едно ножче и си изрежа дупките, след като си взема халогени. Някои да го е правил това?Въпроса за музиката е малко тъпичък. На пунтото са му страшно плитки дупките за говорителите! Идея от къде може да си намеря евтини говорителчета които да паснат? На всичкото отгоре се закрепват с два болта. А ако взема да ги издълбая какво ще постигна Освен да скапя парното....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпроси за халогени и музика на Пунто
Collapse
X
-
по въпроса с колоните ,преди няколко месеца си купих говорителчета за пунтото....български с 6 месеца гаранция...много съм доволен от тях......по 10W и си пасват отзад идеално......Някъде 10-12 лв за двете дадох Магазина се намира като тръгнеш от Лъвов мост в посока ЦУМ първата пряка в ляво влизаш и след това в дясно е магазинчето...Те са няколко магазинчета за говорителчета...касетофони...и други джунджурийки .... той е първия в дясно до едно джейндж бюро...В него продават само български говорители...бързо ще се ориентираш...и само на тях дават гаранция...на другите не. Плюс това имат най различни размери и можеш направо с колата да си отидеш и да си ги пробваш на място. За отпред си взех две китайски по 5W, само такива станаха в гнездото , от съседния магазин...Без гаранция са, но и до момента си работят добре Успех !Punto 1.2, ELX MPI
-
blue_g написа:по въпроса с колоните ,преди няколко месеца си купих говорителчета за пунтото....български с 6 месеца гаранция...много съм доволен от тях......по 10W и си пасват отзад идеално......Някъде 10-12 лв за двете дадох Магазина се намира като тръгнеш от Лъвов мост в посока ЦУМ първата пряка в ляво влизаш и след това в дясно е магазинчето...Те са няколко магазинчета за говорителчета...касетофони...и други джунджурийки .... той е първия в дясно до едно джейндж бюро...В него продават само български говорители...бързо ще се ориентираш...и само на тях дават гаранция...на другите не. Плюс това имат най различни размери и можеш направо с колата да си отидеш и да си ги пробваш на място. За отпред си взех две китайски по 5W, само такива станаха в гнездото , от съседния магазин...Без гаранция са, но и до момента си работят добре Успех !Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
tzetzo_slavista написа:И аз мисля да си сложа халогени отпред ама не съм наясно как точно да ги вържа с инсталацията.Иначе копчето на таблото е и за фаровете за мъгла на стоповете отзад.Punto 1.2, ELX MPI
Коментар
-
Re:Халогени и музика Пунто...
tzetzo_slavista написа:Дам,аз мислех че копчето за стоповете за мъгла и копчето за халогените е едно и също копчеEx. Grande Punto Driver
Коментар
-
Re:Халогени и музика Пунто...
vesko.t написа:tzetzo_slavista написа:Дам,аз мислех че копчето за стоповете за мъгла и копчето за халогените е едно и също копчеСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар