Здравейте колеги,от около месец имам проблем с лоста за включване на фаровете,като го включа на къси или дълги(без значение) и включа мигач фаровете гаснат или ако мина през по-голяма дупка ,но копчето остава включено.Мисля си че е от пластинките и въпросът ми е някой имал ли е подобен проблем и как го е разрешил освен със смяна с друго.Може ли да се разглабя???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с лоста за включване на фаровете...
Collapse
X
-
Re: Проблем с лоста за включване на фаровете...
Аз лоста на моите фарове го сменях 3 пъти и винаги почва така премигват докато включваш мигач и в един момент изобщо отказват. Лоста съм го разглабял, но вътре няма никакъв видим проблем, нито нагоряло, нито окислено, нищо. Аз от 1 месец карам вече само на дълги, смъквам ги ниско долу и не преча на никого, единствен проблем е, че дърпат повече ток и на пролет ще мисля някакъв начин да ги ремонтирам, но сега не си е за работа в тоя студ.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
-
u_bo
van_dal написа:... само на дълги, смъквам ги ниско долу и не преча на никого, единствен проблем е, че дърпат повече ток ....
Коментар
-
Явно ще трябва да си търся нов лост,щом неможе да се ремонтира Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 .Започвам да се ровя из форумът и да търся.Мерси все пак колеги,а ако някой има такъв под ръка да пише----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
u_bo написа:van_dal написа:... само на дълги, смъквам ги ниско долу и не преча на никого, единствен проблем е, че дърпат повече ток ....--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар