Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Облегалки за глава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Облегалки за глава

Здравейте колеги първо честита коледа на всички да сте живи здрави и всичко най хубаво от мен сега на темата въпросът ми е как се свалят облегалките на предните седалки за Fiat Brava става въпрос че нещо не можех да разбера благодаря предварително

Best Regards
    Fiat Brava 1.4 SX 12v

аз облегалките на задната седалка съм свалял и е с едни бутончета в основата където влиза облегалката, те я освобождават, и на предните би трябвало да е така
    ex Fiat Bravo GT

Коментар

виж тук... ако това те интересува...http://www.bravo-guide.co.uk/photoga...s/headrest.pdf
      FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Mazgarev написа:
        виж тук... ако това те интересува...http://www.bravo-guide.co.uk/photoga...s/headrest.pdf
        точно това ми трябваше мерси колега и весили празници

Best Regards
        Fiat Brava 1.4 SX 12v

Коментар

,моля! и на теб също!!!
          FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

.

Здравейте колеги сега тая тема ме подсети да ви питам за прословутите облегалки за главата на Браво на предните седалки могат ли да се настройват във височина защото моите съм ги гледал нямат никакви копченца и не помръдват на никъде

Коментар

Re: .

viperecords написа:
              Здравейте колеги сега тая тема ме подсети да ви питам за прословутите облегалки за главата на Браво на предните седалки могат ли да се настройват във височина защото моите съм ги гледал нямат никакви копченца и не помръдват на никъде
              Колега,като хванеш примерно облегалката на шофьрската седалка с две ръце(ако седнеш на задната седалка), се опитай не да вдигаш или съответно сваляш тази облегалка, а да я наклониш напред(все едно се опитваш да яа шчупиш) след което пробвай да я вдигнеш или свалиш.Вероятно е малко объркано обяснението, но фактически най-напред трябва да бутнеш напред и едновременно с това да вдигнеш или спуснеш облегалката!Пробвай!
              FIAT TIPO 1.6 89г,FIAT BRAVA 1.4 12V 96г
              FORD C-Max 1.8 TDCi -09г

Коментар

Точно така първо се натиска подглавника напред и след това се издърпва нагоре или натиска надолу.Може да е необходимо малко повече усилия първия път докато се раздвижат (поне при мен беше така).
                BRAVA 1,4 12V
                Nissan Navara

Коментар

Working...
                X