Имам въпрос:на някои от вас колеги случвало ли се е както си върви колата лампата на таблото за дюзите да светне и не угасва, докато не изгася колата?Ислед това няма проблем доката не си светне пак по някое време.Дали причината е в някоя дюза,екуто,или нещо от таблото?Някои ако е запознат с проблема да драсне на ЛС.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с дюзите?
Collapse
X
-
значи и при мене се случва, но тоя който ми сложо газовата каза че ще е нормално да светва от време на време и че няма причина да и се плаша. при някои BMW-та се случва при по-високи обороти когато няма достатучно гориво към дюзитеFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
Имам го този проблем, откакто взех колата Мареа 1.8HLX преди 1 година. Водих я на диагностика но никога не излизаше грешка. Явно я има докато изгася. Светва лампата на извънградско най-вече, когато карам по-дълго време с една и съща газ. Не съм забелязал да гори много или някакви ядове с вървенето. Слагал съм добавки, но няма промяна. И просто го игнорирам. Мисля, че може да е от ламбда сонда, но ще ходя напролет да я видят барабар със смяната на консумативите.
Коментар
-
u_bo
wwalker написа:Пробвай добавката на Лики Моли за почистване на дюзи. При мен тя единствено имаше ефект като се бяха затлачили. Слага се задължително на пълен резервоар, за да не си докараш други ядове после.bravo1238 написа:знам че тази лампа светва когато колата има АГУ,обаче аз нямам такава и след като про4етох последното мнение вазможно ли е при4ината да е от запушен горивен филтар(но без проблем си достига до 6000-6500 RPM?topuzko написа:значи и при мене се случва, но тоя който ми сложо газовата каза че ще е нормално да светва от време на време и че няма причина да и се плаша. при някои BMW-та се случва при по-високи обороти когато няма достатучно гориво към дюзите
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар