Чистачките ми обявяват стачка всяка сутрин при под -5 градуса.Пускам уж да тръгнат мърдат малко и спират. В понеделник като ми направиха този номер залях с топла вода отпред и се оправиха нещата.Следващият ден пък се загубиха степените, а днес от Горна баня до центъра карах без чистачки - стана една кална лапавица по джама....Реших да включа ръчката и да размърдам чистачките и те тръгнаха.То е ясно, че нещо замръзва, но кое?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чистачките ми вдигат стачка всяка сутрин
Collapse
X
-
Обаче ти казвам да не го правиш сега по студеното, защото отпред кората е на щипки и сега по студеното ще се счупят всичките!Изчакай слънчев ден и тогава се занимавай или отиди в сервиз в който да ти я вкарат на по-топло и те да ги оправят...А и както си поливал с топла вода, значи и щипките са намокрени и замръзнали още толкова!Аз се пробвах преди седмица да оправя моторчето и ги изпочупих половината...
Коментар
-
Проблем
Колеги....вместо да си карам Пунтото сега е пред нас и то защото не ми работи стъклоизмивателното......на ръчката усещам че има напрежение, но уви нищо не пръска в/у стъклото. Преди да завали снега изобщо заредих течност (зимна от Шел) но пак и пак не работи.Не ми си мисли да е изгоряло моторчето(надявам се).....за което моля за вашата помощ
Коментар
-
А я провери дали не си скъсал маркуча някъде. Аз така една вечер си купих течност вдигам капака да наливам и после затварям. Пръскам и нема никой. След една седмица чак се сетих и вдигнах капака да погледна и то кво прещипал съм маркучето като съм го затварял и то се скъсало...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар