кажете си мнението какви проблеми имат / освен тънката ламарина/ надежни ли са... общи приказки Поместено в неподходящ раздел.Модерирано.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кавко ви е мнението за пунто 1.1 55 97 година :)
Collapse
X
-
Икономични, здрави, вървят доста за кубатурата и мощноста си, евтини части, лесна подръжка, евтино обслужване ..................... питай конкретни въпроси!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
електронна, нова струва 120-30лвн комплект с кошницатаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
моно инжекцион 1141сс 55 конски силиPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
не.. поне мойта не ... зависи как си я пазишПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
Може да ръждяса петата врата , но рядко се среща . Инъче купето е подцинковано . Наистина за кубатурата си върви прилично , но не очаквай чудеса . За хора със спортни наклонности - от 1.2 75кс нагоре Ако екземпляра е поддържан няма да имаш много проблеми , но всичко зависи от състоянието на конкретния автомобил ! http://www.punto.hit.bg/Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Абе като цяло колата е страхотна но няма да върви като типака в подписа ти а междо другото не съм виждал много изгнили типаци но както каза колега е много важно как ти се грижеш за 1 кола и от този от които я вземаш какви грижи е положил защото обикновено гният блъсканите и изчуквани фиатки!Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Карам я от 2г. и до сега не ми е давала ядове.Ако я карлаш спокойно ще харчи прилично.Не очаквай кой-знае колко динамика.Електричар съм,не ми харесва кола бъкана с електроника-то сега само такива правят!Откаже ли-пътна помощ и майстори гадатели.Не обичам да съм безпомощен! 13г. карах Панда,остана си колата на моето сърце.Не ме е ,оставяла на пътя.Е спартански автомобил,но здрав.Отклоних се от темата-няма да съжаляваш,ако го вземеш.
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:Може да ръждяса петата врата , но рядко се среща . Инъче купето е подцинковано . Наистина за кубатурата си върви прилично , но не очаквай чудеса . За хора със спортни наклонности - от 1.2 75кс нагоре Ако екземпляра е поддържан няма да имаш много проблеми , но всичко зависи от състоянието на конкретния автомобил ! http://www.punto.hit.bg/Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар