Здравейте колеги,вчера се появи това страно виене на предното дясно колело шумът се появява когато се движа над 70 км, тогава се чува най добре.Скоро забелязах че имам скъсан маншон дали от него може да е това виене.Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
странно виене отпред-проблема оправен
Collapse
X
-
Mupo_87
.......
zzzz323 написа:Това според мен си е лагер.
Коментар
-
Mupo_87
...
ако е преден трябва при завивана виенето да намалява малко , примерно ако е преден ляв при завиване на дясно би трябвало да отслабва шума ....
Коментар
-
Оказа се много опасен този мой проблем,глупака дето ми сменя гумите само леко ми затегнал гайките.Днеска вдигам колата да видя за какво става дума,барам аз джантата ами тя цялата играе напред назад.Как не се пребих някъде добре че от няколко дена насам карам по бавно,утре ще ходя да го тепам този сопол.
Коментар
-
Mupo_87
...
nai7 написа:Оказа се много опасен този мой проблем,глупака дето ми сменя гумите само леко ми затегнал гайките.Днеска вдигам колата да видя за какво става дума,барам аз джантата ами тя цялата играе напред назад.Как не се пребих някъде добре че от няколко дена насам карам по бавно,утре ще ходя да го тепам този сопол.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар