колеги, просто искам да споделя,как вчера прибираики се от работа забелязах че са ми откраднали едната странична лаисна на колата.не мога да повярвам ,че има такива хора,това е абсурд.как може да отидеш и да откраднеш от друга кола ,нещо за твоята!!!толкова ли е сложно да си потърсиш и да си купиш,това което ти трябва,а не да го крадеш,потресен съм.!!та сега ,молбата ми е ако някои знае от къде да си намеря,за да си купя,нека споделиблагодаря предварителноп.с.слагам и снимка ,за да добиете представа за какво говоря....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
кражба
Collapse
X
-
dudulia написа:simeon3000 написа:Ако застрахователите плащаха за такива неща, ще си ги "крада" сам през ден.
Коментар
-
dudulia написа:simeon3000 написа:Ако застрахователите плащаха за такива неща, ще си ги "крада" сам през ден.
Коментар
-
dudulia написа:simeon3000 написа:Ако застрахователите плащаха за такива неща, ще си ги "крада" сам през ден.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
vda написа:имам пълно каскоа някои има ли идея от къде мога да си купя?I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Re: кражба
vda написа:колеги, просто искам да споделя,как вчера прибираики се от работа забелязах че са ми откраднали едната странична лаисна на колата.не мога да повярвам ,че има такива хора,това е абсурд.как може да отидеш и да откраднеш от друга кола ,нещо за твоята!!!толкова ли е сложно да си потърсиш и да си купиш,това което ти трябва,а не да го крадеш,потресен съм.!!та сега ,молбата ми е ако някои знае от къде да си намеря,за да си купя,нека споделиблагодаря предварителноп.с.слагам и снимка ,за да добиете представа за какво говоря....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар