Здравейте,колеги!Имам малък,но много отвратителен проблем с моето Пунто.Проблемът се състои в това, че от скоро време като минавам през неравности по пътя, от задните прозорци се чува много гадно скрибуцане.От начало си помислих, че е от мястото, където е захванат прозореца - има едни гумички, като уплътнение и, че е от тях, но уви. Разглобих ги, сложих нови гумички и пак го има СКРИБУЦАНЕТО Един познат ми каза, че се е возил на същото Пунто, като моето и при него го е имало този проблем.Та някой, ако се е сблъсквал с този проблем и го е разрешил, да помага, щото ще продам колата скоро ако продължава Мерси предварително на отзовалите се!П.С. Пунтото е с 2-врати, има снимки в гаража Темата е почистена от постовете в разрез с правилата на форума.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отвратителен проблем с Punto 2 ПОМОЩ
Collapse
X
-
Аз не съм се качвал на хетчбег, който да не поскръцва отзад. Проблемът идва от кората.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
-
Е то човек да ти има проблемите.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Абе и при моето Пунто има едно поскърцване/потракване откъм задно ляво стъкло.Така и не съм докарал ред жената да ме повози на задната седалка за да го открия.Сякаш нещо се чука - метал в пластмаса. Иначе кората пропукваше ама съм й навил изолирбанд на ’запинялките’ и млъкна като се уплътни. Само това потракване мамка му.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
ogycska написа:това е от машинките за задните седалки , и при мене е така , откачи седалките и ще видиш ,че няма да се чува повечеAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар