Преди време бях чел във форума, че Мареите нямали отопляеми ел стъркал.Но вчера сутринта в снега не почистих добре колата и забелязах, че след няколко минути снега по тях се разтопи. Пипнах ги - бяха топли.Как е при вас?Нивото на оборудване е ELX.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мареа 1,8 1999г има отопляеми огледала
Collapse
X
-
Ами да ГТ на браво има отопление на страничните огледала... и аз съм с такова и бащата не вярваше, но като му показах и много се изненада. Той нали е фен на немците....EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo
Коментар
-
Както някой по-горе забеляза - нагряването се включва заедно със нагревателите на задното стъкло или със функцията MAXDEFF. За сравнение тази екстра Мерцедес и БМВ я въвеждат само за луксозните си модели след 2005 година. Преди това, се предоставя само за S и Е клас като опция и то не автоматично, а с отделно бутонче. Немският гений не допуска обстоятелства, при които да е необходимо да си размразиш задното и страничните огледала наведнъж.
Коментар
-
PASSARELLA написа:Както някой по-горе забеляза - нагряването се включва заедно със нагревателите на задното стъкло или със функцията MAXDEFF. За сравнение тази екстра Мерцедес и БМВ я въвеждат само за луксозните си модели след 2005 година. Преди това, се предоставя само за S и Е клас като опция и то не автоматично, а с отделно бутонче. Немският гений не допуска обстоятелства, при които да е необходимо да си размразиш задното и страничните огледала наведнъж.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар