Възможно е да са вързани къде ли не, ако са слагани допълнително .... аз лично моите си ги правих ... и мога да ги светна по всяко време ... просто провери кабелите къде водят .. ако не си наясно - помоли някой приятел с малко ел. познания ..... А до второто - на вашия контактен ключ нямате ли положение - паркинг - обратно на това на контакт - там работят само габарити - поне при мен е така ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Халогени на Браво
Collapse
X
-
Тоя италиански пениз не го знаех До преди месец имах Ауди 80 и там при швабите отсъстват тия работи. Още не мога да свикна на италианката и някои дребни неща като свалянето на прозорците например ме побъркват - на аудито се сваляха и дигаха за секунди. Ама пък сега карам кола със страшен дизайн, а не оня кукненски шкаф!! Абе общо взето съм доста доволен тая година от Дядо Коледа И в тая връзка Честита Коледа на всички...Bravo 1.6 16v
Коментар
-
chris написа:Тоя италиански пениз не го знаех До преди месец имах Ауди 80 и там при швабите отсъстват тия работи. Още не мога да свикна на италианката и някои дребни неща като свалянето на прозорците например ме побъркват - на аудито се сваляха и дигаха за секунди. Ама пък сега карам кола със страшен дизайн, а не оня кукненски шкаф!! Абе общо взето съм доста доволен тая година от Дядо Коледа И в тая връзка Честита Коледа на всички...фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Значи моето Бражо също имаше халогени на бронята, а копче НЕ.Интересното е дори куплунзите на фаровете и инсталацията не съвпадаха.И Побългаряване- нови куплунзи, реленце, допълнителен бушон за тях и светнаха.Около 3 часа работа, но си заслужаваше.ex Fiat Bravo TD 100 SX
ex Fiat Marea TD 125 ELX
Fiat Marengo TD 100
Lancia Zeta 2.0 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар