Здравейте,от скоро съм ви колега с Фиат Браво, още не съм много наясно с модела за това искам да питам нормално ли е халогените на колата да се палят само като като светна габаритите с едно завъртане на лостчето напред??И така работят габарити и халогени. Завъртам още веднъж и чак тогава паля фарове!Така ли е или някой се е бъзикал нещо с тоците? Според мен в това няма логика щото ако ме спре някоя кука нощем и ме пита що караш с халогени, я ги гаси ше трябва да карам на тъмно А и още нещо, от къде мога да си взема упътване за Браво-то
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Халогени на Браво
Collapse
X
-
Трябва да имаш отделен бутон за халогените на средната колона. Ако той е пуснат, тогава халогените ще ти се палят с габаритите. Ако го спреш няма да е така. Недей да караш на габарити и халогени, защото ченгетата се правят на интересни.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
Re: Халогени на Браво
chris написа:Здравейте,от скоро съм ви колега с Фиат Браво, още не съм много наясно с модела за това искам да питам нормално ли е халогените на колата да се палят само като като светна габаритите с едно завъртане на лостчето напред??И така работят габарити и халогени. Завъртам още веднъж и чак тогава паля фарове!Така ли е или някой се е бъзикал нещо с тоците? Според мен в това няма логика щото ако ме спре някоя кука нощем и ме пита що караш с халогени, я ги гаси ше трябва да карам на тъмно А и още нещо, от къде мога да си взема упътване за Браво-то"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
Re: Халогени на Браво
toko написа:chris написа:Здравейте,от скоро съм ви колега с Фиат Браво, още не съм много наясно с модела за това искам да питам нормално ли е халогените на колата да се палят само като като светна габаритите с едно завъртане на лостчето напред??И така работят габарити и халогени. Завъртам още веднъж и чак тогава паля фарове!Така ли е или някой се е бъзикал нещо с тоците? Според мен в това няма логика щото ако ме спре някоя кука нощем и ме пита що караш с халогени, я ги гаси ше трябва да карам на тъмно А и още нещо, от къде мога да си взема упътване за Браво-тоAlfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
hit-ko написа:Недей да караш на габарити и халогени, защото ченгетата се правят на интересни.Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
Абе много е глупаво това!На Браво-то късите са му доста слабички според мен фабрично. Сложил съм си по-силна крушка и пак не се вижда добре. А халогените много добре разширяват видимостта... вместо да се поощряват хората да ги ползват ми пишат актове !!!Карал съм срещу коли с халогени и не е дразнещо - светлината е много ниско и не пречи.Fiat Bravo GT -> дзверчето
Коментар
-
ivo098 написа:мойте халогени винаги са включени когато цъкна някакви фарове било габарити къси или дълги, много разширяват отпред и се виждат по-добре дупкитеFiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
oduh написа:За задната съм съгласен - супер дразнещо е, но за халогените отпред не съм.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
johnfound написа:oduh написа:За задната съм съгласен - супер дразнещо е, но за халогените отпред не съм.Fiat Bravo GT -> дзверчето
Коментар
-
zgabrovski написа:Трябва да имаш отделен бутон за халогените на средната колона. Ако той е пуснат, тогава халогените ще ти се палят с габаритите. Ако го спреш няма да е така. Недей да караш на габарити и халогени, защото ченгетата се правят на интересни.Bravo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар