Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си взема ли ФИАТ СТИЛО

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nikki_sixx написа:
    Аз я сменям вече 11 пъти... и за това съседите ми вече си мислят, че съм алкохолик!
    Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Баце как 11 пъти бре! Иди да ти леят куршум! Аз на втория път изперках да го ева! От де таз желязна нервна система! Е ся вече никой няма да си купи стило Yellow_Flash_Colorz_PDT_38
    Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Stoyan_68 написа:
      nikki_sixx написа:
      Аз я сменям вече 11 пъти... и за това съседите ми вече си мислят, че съм алкохолик!
      Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Баце как 11 пъти бре! Иди да ти леят куршум! Аз на втория път изперках да го ева! От де таз желязна нервна система! Е ся вече никой няма да си купи стило Yellow_Flash_Colorz_PDT_38
      Първите три-четири пъти се нервих страшно много.., ама оня ден пак сменях... и с радост (за себе си) установих.., че вече поне половин час играчка на онова тясно място не ми прави впечатление! Да бре, е, не са 11 пъти.., но поне 7-8 са... ама и в това си има тръпка (като няма какво друго да бараш по колата)!
      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

БЛАГОДАРЯ на всички за съветите които ми дадохте.Ще се радвам ако прочета още мнения.

Коментар

Колега, най-важното в твоя случай е да вземеш най-читавата кола. Дори Стило-то да е по-хубаво, ако е разпрано с каране не го взимай. То вече няма значение каква марка ще вземеш, а колко е карана дадена кола.

Коментар

Знае ли някои от коя година Фиат Стило имат ЕВРО 3

Коментар

Всички трябва да са Евро3 или поне тези от 2002г със сигурност.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Здравей колега,Не искам да влияя, защото един от хиляди не е много представителна извадка.Само ще споделя моите впечатления.Карам Стило 1.2 16V 80к.с. 5 врати, от година и 3 месеца. Не съм слязъл от него. До момента съм сменил една крушка на късите на десния фар и масла и филтри. Разход зимата 6.5-8.0 л./100км. (смесено градско и извънградско - 50/50)Разход лятото над 7л./100км. не ми е качило. А извънградско съм го засичал на 5.6 л./100км. (на дълъг път)Този разход е със скорост не по-висока от 120-130 км/ч.Възможностите му обаче съм ги пробвал и направо не е за вярване какво може този красавец. Един приятел кара такси. Сменил е доста марки досега. В момента е с Рено Меган 2002 г. комби. 2.0, не му знам конете, но като му дадох Стилото, направо си плю на Мегана. А Стилото е с около 150 кг. по-тежко.Сега за екстрите... Нямам климатроник, навигация, парктроник и кожа. От всички тези само климатроника ми липсва, но климатика е добър, така че...Комфорта е завиден. Не можеш да го сравняваш нито с WV нито с Opel. Направо са като Уазки в сравнение с Фиат.Ще трябва ти да си решиш и дано имаш късмет, а и цената винаги е определяща.Аз като я купих не бях чул, чел и знаел нищичко за този модел. Даже за първи път го видях като харесах маоята. Не съм мислил даже и 1 час и я взех. Не съжалявам въобще. Само малко нагорнище ми е вече 1 годинка с финансите, защото ги нямах накуп. Но това ми се компенсира с липсите на ремонти Пожелавам ти успех и да се похвалиш после.P.S. Най-важно е да е запазена и на малко километри. - (Мое мнение)[/b]
                http://images.neobux.com/imagens/banner8.gif

Коментар

mokoloko написа:
                  Здравей колега,Не искам да влияя, защото един от хиляди не е много представителна извадка.Само ще споделя моите впечатления.Карам Стило 1.2 16V 80к.с. 5 врати, от година и 3 месеца. Не съм слязъл от него. До момента съм сменил една крушка на късите на десния фар и масла и филтри. Разход зимата 6.5-8.0 л./100км. (смесено градско и извънградско - 50/50)Разход лятото над 7л./100км. не ми е качило. А извънградско съм го засичал на 5.6 л./100км. (на дълъг път)Този разход е със скорост не по-висока от 120-130 км/ч.Възможностите му обаче съм ги пробвал и направо не е за вярване какво може този красавец. Един приятел кара такси. Сменил е доста марки досега. В момента е с Рено Меган 2002 г. комби. 2.0, не му знам конете, но като му дадох Стилото, направо си плю на Мегана. А Стилото е с около 150 кг. по-тежко.Сега за екстрите... Нямам климатроник, навигация, парктроник и кожа. От всички тези само климатроника ми липсва, но климатика е добър, така че...Комфорта е завиден. Не можеш да го сравняваш нито с WV нито с Opel. Направо са като Уазки в сравнение с Фиат.Ще трябва ти да си решиш и дано имаш късмет, а и цената винаги е определяща.Аз като я купих не бях чул, чел и знаел нищичко за този модел. Даже за първи път го видях като харесах маоята. Не съм мислил даже и 1 час и я взех. Не съжалявам въобще. Само малко нагорнище ми е вече 1 годинка с финансите, защото ги нямах накуп. Но това ми се компенсира с липсите на ремонти Пожелавам ти успех и да се похвалиш после.P.S. Най-важно е да е запазена и на малко километри. - (Мое мнение)[/b]
                  Колега радвам се ,че си доволен от колата си. Няма спор ,че Фиат Стило е хубав автомобил( особено с 3-те врати). Обаче този 1.2 двигател за тази кола ми се струва много.....пенсионерски . Направо се чудя как тръгвш с 5 човека и багаж . А това сравнение е Рено Меган 2.0 ми се струва несериозно. Поне по отношение на динамиката би трябвало това ренде да е като самолет спрямо твоето Стило.
                  SEAT Leon Cupra 300
                  Triumph Street Triple 765 R

Коментар

VooDoo написа:
                    Колега радвам се ,че си доволен от колата си. Няма спор ,че Фиат Стило е хубав автомобил( особено с 3-те врати). Обаче този 1.2 двигател за тази кола ми се струва много.....пенсионерски . Направо се чудя как тръгвш с 5 човека и багаж . А това сравнение е Рено Меган 2.0 ми се струва несериозно. Поне по отношение на динамиката би трябвало това ренде да е като самолет спрямо твоето Стило.
                    Не съм казал, че Реното не върви.Но човекът определено остана изненадан. А за "пенсионерския" двигател мога само хубави неща да кажа. 5 човека и багаж!? Това да не е рейс. Като станем 5, ще си взема комби, може и Меган , хубава кола е.Важното е колегата да уцели на добра кола. Ние вече сме в отбора
                    http://images.neobux.com/imagens/banner8.gif

Коментар

и аз съм със стило 1,6 16Вмного съм доволен поне за сега ,имам го от 4 м. и нямам проблем за сега с нищо и на мен наскоро взе да ми свири за ербега,но ще изчакам малко да се сгрее и тогава ще се занимавам.иначе за смяната на фаровете,нямам думи ,преди месец сменях този,които е до акумулатора,разглобиха ми цялата кола,ужасно беше,вчера сменях другия,само ще ти кажа ,че щях да се разплача по едно време от студ,не знам как се справят колегите,може би аз съм супер зле,ама това е ебати трудното нещо......иначе и аз се колебаех за същите коли като теб и накрая избрах,стилото.опела е като каруца вътре,супер дървен,хубав голф ,няма да намериш за по малко от 15000,другите са баракиа за стилото ,кво да ти кажа ,голям звяр е))успех приятел

Коментар

Малко помощ - лула- бобина може да се намери от ebay за около 30-50 лева. Аз вече си взех две (една резерва).Проблемите зависят от конкретния модел - аз от моят съм повече от доволен и вече 70 хиляди под мое владение не е дал почти никакви дефекти. А днес сутринта на леда при височината на "Стадиона" познайте коя кола се качи единствена...Пленен съм до гроб от "Стилажа"

Коментар

Stilo написа:
                          Малко помощ - лула- бобина може да се намери от ebay за около 30-50 лева. Аз вече си взех две (една резерва).Проблемите зависят от конкретния модел - аз от моят съм повече от доволен и вече 70 хиляди под мое владение не е дал почти никакви дефекти. А днес сутринта на леда при височината на "Стадиона" познайте коя кола се качи единствена...Пленен съм до гроб от "Стилажа"
                          Този проблем с бобините май е само на 1,6 -Sagem. При 1,8 са Hitachi и до момента не съм чул някой да е сменял, не че е късно да се случи де :D Иначе за стабилност и проходимост-не съм ползвал по-добра кола (за този клас говоря). Центъра на тежеста е преценен перфектно. Сега имам база за срванение със служебен форд мондео (200- и тя е стабилна, но не я усещам толкова сигурна на леда.
                          Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

ХАХАХАХА със стилото ги праим луди тия голфове опели нямам жал към тея боклуци голф и тн .....
                            vcc

Коментар

vladosit написа:
                              ХАХАХАХА със стилото ги праим луди тия голфове опели нямам жал към тея боклуци голф и тн .....
                              И трябваше да "изровиш" тая тема (последен пост преди повече от 4 години) да си поставиш неграмотните писаници ....
                              Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Working...
                              X