Здравеите, колеги за моного години първо. И сега на въпроса карам пунто 2000 год,1,2 60 кончета от както застудя мисля че имам проблем сутрин като запаля след като е стояла цяла нощ първия пут работи няколко секунди и гасне и после пак я паля и няма проблем и не гасне повече и някои пут не го прави това нещо паля си и тругвам от какво може да е.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Студено Време
Collapse
X
-
Re: Студено Време
bboyd написа:Здравеите, колеги за моного години първо. И сега на въпроса карам пунто 2000 год,1,2 60 кончета от както застудя мисля че имам проблем сутрин като запаля след като е стояла цяла нощ първия пут работи няколко секунди и гасне и после пак я паля и няма проблем и не гасне повече и някои пут не го прави това нещо паля си и тругвам от какво може да е.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
не сте сами!!!тази зима не съм чул някой да се оплаква при студен старт сутрин с дизелов двигател!!!!!!!!!!!!!!само бензинките се оплакват, в това число и аз... фърлям зарове вечер като се прибирам от работа дали колата ще запали... или ще се прибирам с автобуса... сутрин нямам проблеми, щото съм в отопляем гараж. но през деня Синята птица е уличница колата я гледаха - ток да те убие, бензин да те удави... не е бензинова помпа или бензинов филтър, щото като откачих маркуча, дето влиза в моноинжекцията - бензина си тече нормално. обаче вътре в моноинжекцията не фърга на газ колата върви като мушица - никви проблеми!! имам още 12-15 л. от тоя гаден бензин и аз съм решил да сложа А 98 или 100 октана и тогава ше виидм.вчера тръгнах да търся спирт да сипвам в резервоара и като ми казаха в аптеката 8 лева литъра им теглих една... с градския транспорт ще се движа, но 8 кинта за литър спирт не давам п.п. колата ми винаги пали на бензин...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:не сте сами!!!тази зима не съм чул някой да се оплаква при студен старт сутрин с дизелов двигател!!!!!!!!!!!!!!само бензинките се оплакват, в това число и аз... фърлям зарове вечер като се прибирам от работа дали колата ще запали... или ще се прибирам с автобуса... сутрин нямам проблеми, щото съм в отопляем гараж. но през деня Синята птица е уличница колата я гледаха - ток да те убие, бензин да те удави... не е бензинова помпа или бензинов филтър, щото като откачих маркуча, дето влиза в моноинжекцията - бензина си тече нормално. обаче вътре в моноинжекцията не фърга на газ колата върви като мушица - никви проблеми!! имам още 12-15 л. от тоя гаден бензин и аз съм решил да сложа А 98 или 100 октана и тогава ше виидм.вчера тръгнах да търся спирт да сипвам в резервоара и като ми казаха в аптеката 8 лева литъра им теглих една... с градския транспорт ще се движа, но 8 кинта за литър спирт не давам п.п. колата ми винаги пали на бензин...Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар