Хора вчера ми изникна много кофти проблем. Признавам си че не разбирам от ремонт на автомобили, така че реших да не се правя на майстор и да търся помощ. Предните ми чистачки отказаха по време на движение (остават в едно положение и не се връщат обратно), което ме наведе на мисълта че най-вероятно моторчето се е прецакало... Моля ви ако някой знае къде около Студентски мога да намеря сервиз, в които да го отремонтират да сподели
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблеми с предните чистачки на BRAVO
Collapse
X
-
Re: Проблеми с предните чистачки на BRAVO
При мен въобще не радотиха и свалих моторчето да го видя и се оказа ,че четките на роторчето са заминали.Това е супер лесен ремонт който ще ти го направи някой който се занимава със стартери и динама проблема е от там ,че четките са мн.малки и никъде не намерих такива.Трябва да се пилят по -големи е играчка От морга взех ново(старо)за35 лв и наслукааКазвам при мен кво беше.При теб може и да е друго
-
Humppa
И аз не разборам от ремонт на коли, но нали се сещаш, че от ремонт до ремонт има ралзика. Едно е да смениш двигателчето на чистачките, съвсем друго е да смениш буталата, клапаните и гарнитурите по двигателя. Ако си сръчен и знаеш от коя страна се хваща отвертката няма да ти е трудно да смениш нещо дребно. Само помни последователността на демонтираните елементи и детайли, за да ги монтираш по обратната последователност.А удоволствието си остава само за теб!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар