За две години от както се сдобих с фиата днес за втори път ми се наложи да почистя оста на бендикса от насъбралите се пепеляци. Пепела е като от феродо което за мен е странно. Стартера не успява да изхвърли бендикса докрай и върти напразно. След отварянето му бендикса едвам го движа на ръка от насъбралата се гад около оста и целия е в пепел. Та от къде иде тая пепел, имали връзка на "зъбака" дето го върти стартера със съединителя: да не би да е от там цялата пепел? Защото баща ми по-рядко си мие колата (Ритмото) от колкото аз си чистя стартера.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Периодично почистване на стартера?
Collapse
X
-
Re: Периодично почистване на стартера?
motikas написа:За две години от както се сдобих с фиата днес за втори път ми се наложи да почистя оста на бендикса от насъбралите се пепеляци. Пепела е като от феродо което за мен е странно. Стартера не успява да изхвърли бендикса докрай и върти напразно. След отварянето му бендикса едвам го движа на ръка от насъбралата се гад около оста и целия е в пепел. Та от къде иде тая пепел, имали връзка на "зъбака" дето го върти стартера със съединителя: да не би да е от там цялата пепел? Защото баща ми по-рядко си мие колата (Ритмото) от колкото аз си чистя стартера.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
motikas написа:Добре де тръгнал не тръгнал то много бре, при всички ли е така? Ако беше тръгнал, средата на по-миналата година, досега щеше да си е отишъл, нали?Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар