Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За километраж на Мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За километраж на Мареа

Колеги някой знае ли каква е подсветката на километража и дневния километраж , за да си купя направо крушка преди да разглобя таблото.По принцип светеше в зелено , но от вчера угасна и не се виждат показанията Ако някой е разглобявал да каже моля, а дали е възможно да е по сериозна причината от една крушка

по-добре първо свали една крушка, заедно с фасонгата. иначе рискуваш да купиш такива, които няма да ти станат - продавачите нямат и на идея кои точно за за фиатите!! крушките трябва да ги купиш с фасонгите, защото май не може да се сменят крушките на оригиналните фасонги.
    "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
    (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Крушките са най-обикновенни. От тези малите балончета по 1.2 вата. Може да си ги вземеш без фасунга. Моят съвет е да търсиш, качествени крушки на известни марки, а не такива по 50 стотинки. Аз бях взел Philips по 1.60 май някъде... По принцип крушките са две, или три някъде. Може по принцип да си имал само една светеща крушка и да не ти е правило впечатление, че останалите не светят. Най-вероятно в крушката е проблема.
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Благодаря

Vladim написа:
        Крушките са най-обикновенни. От тези малите балончета по 1.2 вата. Може да си ги вземеш без фасунга. Моят съвет е да търсиш, качествени крушки на известни марки, а не такива по 50 стотинки. Аз бях взел Philips по 1.60 май някъде... По принцип крушките са две, или три някъде. Може по принцип да си имал само една светеща крушка и да не ти е правило впечатление, че останалите не светят. Най-вероятно в крушката е проблема.
        Благодаря ти колега дано това да е проблема ,задължително ще взема маркови крушки , защото и аз съм имал проблеми с някакви евтини крушки.

Коментар

Няма нищо Хайде, като го разглобиш сподели резултата!
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

За таблото

Vladim написа:
            Споделям резултата Таблото се разглобява сравнително лесно с една отвертка звездичка и един шестограм 3 мм и се изважда километража с другите уреди а крушките са на гърба на целия този блок с уреди. Всички крушки са по 1,2 W без цокъл и се слагат във фасунгите в които са старите крушки. Като свалите таблото е добре да подмените всички крушки които са потъмнели защото иначе скоро ще ви се наложи пак да правите същата процедура Показанията на основния и дневния километраж (на течни кристали) се осветяват само от 1 крушка.

Коментар

Re: За таблото

KKK написа:
              Vladim написа:
              Споделям резултата Таблото се разглобява сравнително лесно с една отвертка звездичка и един шестограм 3 мм и се изважда километража с другите уреди а крушките са на гърба на целия този блок с уреди. Всички крушки са по 1,2 W без цокъл и се слагат във фасунгите в които са старите крушки. Като свалите таблото е добре да подмените всички крушки които са потъмнели защото иначе скоро ще ви се наложи пак да правите същата процедура Показанията на основния и дневния километраж (на течни кристали) се осветяват само от 1 крушка.
              Колко струва една такава крушка от тези, които ти си сложил? (питам, защото в Александър Ауто бях питал и ми казаха, че имат от по 1 лв., но и от по 12 лв. - в зависимост от модела им)
              Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.

Коментар

За крушките

Купих си крушки HELLA от сервиз Д и Н те си ги внасят и бяха по 70 ст. мисля че са истински, преди съм вземал за един Опел на Осрам такива крушки по 1 лв и бяха издържали 4 години , надявам се че и тези ще са нещо такова

Коментар

Working...
                X