Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Парно на Tipo с интересен проблем

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Парно на Tipo с интересен проблем

Здравейте колеги, на моето типо спира перката на парното когато околната температура се задържи под нулата за няколко дни. До сега съм разглобявал бушониерата, защото връзките на бушона и релето бяха поразхлабени , почистих от нагар самото реле, почистих перката и копчето за регулиране на оборотите. Ефекта е нулев, парното спира при ниски температури и само се оправя когато времето размекне. Липсва ток на кабела на перката, а в същото време чувам как релето изцъква при подаване на контакт, но ток няма... Утре пак ще се позанимавам да потърся къде се губи тока по трасето и всякакви съвети ще са ми полезни.Благодаря предварително
    '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
    '97 Coupe 16VT 262WHP+

ами и аз имам типо и ще ти кажа проблема е в бушоните някъде по средата се пада бушона и съм му сложил и допълнителни пластини край бушона .Така си реших проблема за винаги стана 2 години няма проблем. Сега имам проблем с единия бушон за дългите ама открия ли го слагам пластини от изгорял бушон заедно с бушона и на него.Успех в начинанието

Коментар

Оказа се че проблема е точно в таблото, днес ми остана време отворих го и запоих всички връзки на клеми свързани с парното и сега вече няма проблеми... Доста калпав дизайн има платката и предоставя много възможности за слаби връзки...
      '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Бе аз нямам проблеми с парното и в най-големия студ! Даже жената се оплаква, че й било много топло! Ама колегата Бубачко е инструктирал неговата да бие 2 шута под джабката и се оправя! Не вдявам за какво говориш! Яко си е таблото с бушоните!

Коментар

Working...
        X