и аз се надявам да е външно каре ,а защо вече не тропа карето ,навъртам краен и колкото и да я товара кола , карето не се чува, не иска да тропа?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с управлението на Пунто 1.9 JTD 2000г.
Collapse
X
-
При мен имаше същата ситуация миналата година, точно както казваш, придърпваше(на тласъци) на една страна.Не го правеше постоянно, а от време на време, гледаха я в един срвиз и се опасяваха първо в спирачния маркуч после в апарата смениха ги, но проблема остана.Накрая счупих каре(външно) и това се оказа проблем при мен.А както казваш и при завиване на пълен ляв(десен) не се чуваше притропване. Подкрепям мнението на колегите по горе проблема в карето.FIAT PUNTO 1,7TD ELX
Коментар
-
съгласен съм , едва ли е от карето , то дори вече не тропа.Но има няколко неща , които никой не може да ми отговори , дори от сервиза : защо се появява , след 30-40 километра? защо след ,като започне да ми дърпа на импулси волана като спра за 5 секунди (без да гаса колата) и тръгна престава? и защо се появява само когато съм на скорост и подавам газ, ако не подавам газ , няма проблем ?
Коментар
-
ogycska написа:съгласен съм , едва ли е от карето , то дори вече не тропа.Но има няколко неща , които никой не може да ми отговори , дори от сервиза : защо се появява , след 30-40 километра? защо след ,като започне да ми дърпа на импулси волана като спра за 5 секунди (без да гаса колата) и тръгна престава? и защо се появява само когато съм на скорост и подавам газ, ако не подавам газ , няма проблем ?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
незнам за лагера.И за предпазителя нямам представа къде ( ако някой знае да помага) , но сега като си карам колата в града няма нищо , нито придърпва , нито нещо тропа , получава се само като тръгна на дълго каране извън града, а сега времето е кофти и не е за експерименти ,ще изчакам да се пооправят пътищата и ще тръгна на някъде да видя как е.А за високата скорост , еми винаги като ми е правело така съм бил на магистрала , 120-130 км/ч не е нещо от което може да се загуби контрол в/у колата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар