и пълния списък на актуалните обяви на марейките... http://www.sahibinden.com/search.php?a=6&&b[search]=tofas_-_fiat_&b[page]=1&b[sort_field]=date_activated&b[sort_order]=desc&c2=3607&c=360 ...
petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
и пълния списък на актуалните обяви на марейките... http://www.sahibinden.com/search.php?a=6&&b[search]=tofas_-_fiat_&b[page]=1&b[sort_field]=date_activated&b[sort_order]=desc&c2=3607&c=360 ...
Хм, еми не разбирам турски ама тук на този сайт цените ми се виждат доста високи... курса лира/лев е 10/9 тоест почти 1 към 1, а там цени под 10 000 почти липсват и то само на такива от ’98 година. Тия дето са над 2001... цените им са свирепи. Нека мнението си кажат и колегите все пак.
Аз използвам един друг метод, по който разбирам дали колата е удряна отпред - поглеждам маркерите за дата на фаровете, и те веднага си казват дали са оригиналните, или са по-късно слагани, след удар, да речем. Та ако тези маркери сочат 2001 година, колата със сигурност не е от 2004 Другия вариант е да е една от последните произведени, и да е купена и регистрирана едва в началото на 2004. Не е рядкост българските автотърговци да запишат като дата на производство датата на 1-ва рег-я. Така можеш да срещнеш Браво ТД100 от октомври 99-та, примерно, и други недоразумения.
моята марейка е бразилска може да върви с бензин може и с етанол,погледни дали колата е с пластмасови колектори водят се модел bipower което аз мислех че е" двоен паур ":D ама не било това а означавало" биологичен паур" най сигурно е както казаха колегите ако можеш да и вземеш vin номера тогава грешка няма да има УСПЕХ!
моята марейка е бразилска може да върви с бензин може и с етанол,погледни дали колата е с пластмасови колектори водят се модел bipower което аз мислех че е" двоен паур ":D ама не било това а означавало" биологичен паур" най сигурно е както казаха колегите ако можеш да и вземеш vin номера тогава грешка няма да има УСПЕХ!
Бъркаш се колега.Мареа bipower е с оригинален метанов инжекцион.
Коментар