Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Много спешно нужда от съвети за спукан картер и каско ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Много спешно нужда от съвети за спукан картер и каско ?

Вчера се прибирам от Велинград и както си карам по едно време (както един колега беше писал в една тема) канчето на аладин светна , спирам аз вдигам щеката за маслото няма никой в къщи , навеждам се да видя и кво да видя 100 лв се разляли по земята - маслото имам предвид другите ме закачиха с колата и ме дръпнаха до долу гледам днеска на канала едно доста голямо парче от картера липсва ! явно съм ударил пробката и от там се откъртило и другото ужасТ и безумие имам бонус каско в Булстрад незнам дали ще покрият някакви щети и как да процедирам? КАТ или направо на тях ? може да дадете съвет и за картера какво що от къде да го взема ?колата е bravo 1.9TD 75

Каското ще ти покрие щетите със сигурност.Защо не викна пътна помощ,нали ти дадоха карта.Трябваше да ги викнеш да дигнат колата и после те щяха да се оправят с Булстрад.Сега мисля,че трябва да викнеш Полиция да ти направят протокол и ще искат да видят каде си ударил картера.Да ти напишат протокол за пред застрахователя.Но ако беше викнал Пъта помощ всичко щеше да е по лесно,най вече ,че за теб е безплатно.Но пък не съм много сигурен сега как да процедираш.Нека и други колеги да се изкажат.
    ex. punto elx 1.2i
    Lancia Libra 1.6

Коментар

Знам само, че в Булстрад ще трябва да доплатиш още към 80-100лв защото си с Бонус каско. Отделно те плащат пари само по сметка ако не предпочетеш да дадеш колата в техен доверен сервиз. Но това важи май само за коли до 10 години. Така че сигурно ще ти сметнат цената на картера по Шваке и ще чакаш до 1-2 седмици да ти преведат парите по сметката която си им дал.
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Трябвало да извикаш КАТ, да ти дадат протокол или бърза помощ. Сега малко трудно ще ги убедиш, но все пак не е невъзможно.

Коментар

още се опитвам да си намеря полицата да прочета условията за да знам как да реагирам а ако има някакви последици по двигателя дали ще покрият нещо ? или само картера ще хванем някой катаджия да напиши един протокол и тва е ша видим каква ще е сътворим само утре да намеря полицата благодаря на всички все пак а и въпрос , сваля ли се нещо скоростната кутия за да се свали картера или ..... ?

Коментар

Ще покрият всичко.И сега не е късно да извикаш полиция,само трябва да намериш по издигната шахта и да оставиш колата там.В коматево има много такива.Как го пръсна картера?
            ex. punto elx 1.2i
            Lancia Libra 1.6

Коментар

Или трябва да намериш твой човек КАТ-аджия или да симулираш :P

Коментар

мисля че на един прелез между велинград и пазарджик защото малко след това ми светна лампата ама пък минах супер бавно незнам кога е станало ами аз мисля направо да хвана някой човек да ми напише протокол щото иначе ще ми се правят на интересни само дано да е оправя бързо че иначе ко ще правя незнам супер ниско е бе баси и аз го карам със 15-ки джанти на 55 даже зимните са на 50 май ще ги сменям ако някой знае някой да продава такъв картер или да знае къде има да каже аз тръгвам и днеска по моргите да гледам

Коментар

Само на моргите се надявай, защото нов е 525лв при хит-ко, а и не се знае след колко седмици ще го доставят ако нямат в наличност.
                  Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

И аз на това се надявам одеве ходих до SDI да питам кво да правя и оная кикирица ми каза че не ми трябва протокол от кат щото няма какво да ми пишат ами направо да се обадя в булстрад в понеделник и да говоря с тях осещам че колата ще е поне 2 седмици в бокса мамка му и прасе :P

Коментар

Виж сега,това за протокола е много добре-няма да се занимаваш.Като ти я снимат отиваш да си я правиш,и те после ще ти преведът парите на банкова сметка.До тогава си намери картер,ама по моргите едвали ще ти дадът.Гледат да продадът мотора цял,по добре от някой колега от форума ако има.
                      ex. punto elx 1.2i
                      Lancia Libra 1.6

Коментар

еми да се надявам че ще има някой смачкан мотор в пловдив има един дето продава части за фиат само на коматевско шосе незнам той дали няма да има някой ?!

Коментар

Ми аз там съм питал за една част на един приятел,и ония ми отказаха.Ако ходиш на там ще тарсиш Стефан и да ти дам направо неговия номер да не се разкарваш 0889981355
                          ex. punto elx 1.2i
                          Lancia Libra 1.6

Коментар

мерси за инфото , а да питам те ми казаха че по експертна оценка се прави всичко ама аз картер немога да си намеря поне не скоро и говорих с един майстор че ще ми го завари ама незнам дали ще искат да госнимат като е оправен вече ? като си правех стъклото беше - снимат счупено и като го оправиш снимат пак ?

Коментар

Оправено !!! картера го заварихме сложихме и алуминиева пробка майстора ми взе 50 кинта утре ще кача снимка на дупчището дето беше само да видим да не протече от там дето се съединява със силикона

Коментар

Working...
                              X