Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Габаритите не работят?? Браво ГТ 97год. ОПРАВЕНО!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Габаритите не работят?? Браво ГТ 97год. ОПРАВЕНО!

    Колеги, здравейте. Днес срещнах следния проблем, който все още не е разрешен. Сядам в колата, паля, пускам фаровете и няма габарити, нито осветление на таблото. Фаровете светят, но няма никаква сигнализация отзад. Проверих бушоните - всичко е ок. И накрая реших да врътна ключа за паленето наобратно и габарита светна. Та стигам до извода, че проблема е в копчето (ръчката). А от тук идва и въпроса, къде му е слабото място? Какво може да се е счупило? Благодаря предварително!

    #2
    Колега проблема ти е в ключа за фаровете.
    FIAT BRAVO 1,6 16V 103ps ''97''г.

    Коментар


      #3
      В ключа за светлини, най-вероятно в ограденото с червено. Може би не ти работят и задните светлини за мъгла?М/у другото - бушоните са проверени нали ?
      Прикачени файлове

      Коментар


        #4
        Да, не свети светлината за мъгла и зад мен е тъмно :D Фаровете светят, но предната степен (за габарита) я няма

        Коментар


          #5
          Ако се справяш с мултицета, да взема да ти кажа какви измервания да направиш, преди да разглабяш волана и конзолата с лостовете?

          Коментар


            #6
            Ок, с мултицета ще се справя ама къде точно да ги търся тия вериги? Не искам да разглабям волана заради Еърбега A това не е ли схема на платката под волана???

            Коментар


              #7
              Колеги, оправих проблема, мерси още веднъж за съдействието. Свалях волана, еърбега и всичките джунджурии, докато извадя кутийката с ръчките Ако някой го прави да внимава, че има едно подобие на кабел, което е навито в кръг и като извадите волана изкача :D Целия проблем беше в една глупава пластинка. Който е отварял тази кутийка, знае, че ръчките движат едни пластмасови елементи с пластини в тях. При мен проблема беше, че пружинката на едната пластина не я натискаше хубаво и не правеше контакт върху платката, която е отдолу. Сега всичко е на 6 и еърбега не ми счупи носа :D

              Коментар

              Working...
              X