Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

колеги имам следния акумулатор,не пише колко ампера е.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Като съдя по двете дръжки това си е бая акумулатор Аз давам моите предвиждания около 75-80Ач
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

радваш ме колега с твойто предвиждане,тежичак си е,при закупуването и бе обзаведен с нея,имах проблем близо година с динамото и си викам скапа се,при изискването на каране с фарове през деня и на къси растояния тук и на парно заводския волтметар на таблото падаше на 10V и се намаляше осветлениято на таблото,скапа се оригиналното динамо,сложих ено подобно ма на вид и на амери сигорно по-малко,но се задаржа здрав май,след зареждане на токоизправител и след време гастотата на клетка не бе под 1.24 до 1.26,сложили на италианска кола японско динамо Нипон Денсо оригинлно,след година тарсене попаднах на същото при сащия човек дет земах и малкото.Не беше палена 24 часа и сега я палнах ма с по-малак 55 ампера,подарак,с помоща и на хубавата алпин дизел при не по-малко от -3 запали от раз.Искам да пробвам на Екото ма немаме тук и кат ходя некаде ще я почерпа.

Коментар

Working...
      X