имам това животно,незнам колко ампера е и ако някой знае ще сам мн.благодарен.Снимка от колега.Мерси и на него.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колеги имам следния акумулатор,не пише колко ампера е.
Collapse
X
-
[size=11]Croma 2000IE CHT,1991г./154C3.046/Компютър в колата с 3 операционни с-ми: Dos6.22 / WIN98/WINXP-SP3/Дъно-Canyon 6LEBMS-T.Процесор Пентиум 1G/Hz,Хард диск30G/лаптопски , Видео карта 64М/B,Ram 768М/B, Bтори акумулатор и UPS. Принтер Canon PIXMA TS305 на батерии . Хладилник на 12В. Соларен панел 3А/h.
Коментар
-
Re: колеги имам следния акомолатор,не пише колко ампера е.
vin_d написа:имам това животно,незнам колко ампера е и ако някой знае ще сам мн.благодарен.Снимка от колега.Мерси и на него.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Dikata_BG написа:Aкомултора е италиански марката е Casa Della а колко е мощен немога да ти кажа.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Dikata_BG написа:Aкомултора е италиански марката е Casa Della а колко е мощен немога да ти кажа.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
http://www.casadellabatteria.com/prodotti_na.htm Със сигурност това е някакъв стар продукт на фирмата и щом пише securit battery by Cassa Della Batteria значи е някакъв зимен акумулатор или някакъв който издржа на повече натоварване (Securit Battery) следователно трябва да е за тези си сантиметри максималния ампераж => 75А ако съдя по размерите дадени от "Tornado" а дано съм казал нещо вярно Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
jenshen73 написа:gantcho написа:Dikata_BG написа:Aкомултора е италиански марката е Casa Della а колко е мощен немога да ти кажа.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар