Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

колеги имам следния акумулатор,не пише колко ампера е.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колеги имам следния акумулатор,не пише колко ампера е.

имам това животно,незнам колко ампера е и ако някой знае ще сам мн.благодарен.Снимка от колега.Мерси и на него.

Май си забравил снимката колега.
    BRAVO 1.6 16V

Коментар

Ето я:
      Прикачени файлове
      [size=11]Croma 2000IE CHT,1991г./154C3.046/Компютър в колата с 3 операционни с-ми: Dos6.22 / WIN98/WINXP-SP3/Дъно-Canyon 6LEBMS-T.Процесор Пентиум 1G/Hz,Хард диск30G/лаптопски , Видео карта 64М/B,Ram 768М/B, Bтори акумулатор и UPS. Принтер Canon PIXMA TS305 на батерии . Хладилник на 12В. Соларен панел 3А/h.

Коментар

ivka-1 написа:
        Ето я:
        нещо модел да кажеш се пак или какво пише на етикета да ни подскажеш

Коментар

Re: колеги имам следния акомолатор,не пише колко ампера е.

vin_d написа:
          имам това животно,незнам колко ампера е и ако някой знае ще сам мн.благодарен.Снимка от колега.Мерси и на него.
          Каква е дължината на акумулатора?Не е много сигурно ,но дължина 23 см. - 62-65 Ah.Дължина 27 см. - 70-75 Ah.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

27см ква марка е и ко производство.
            Прикачени файлове

Коментар

Aкомултора е италиански марката е Casa Della а колко е мощен немога да ти кажа.
              Subaru B9 tribeca 3.0
              Peugeot 307 04
              Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
              Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Dikata_BG написа:
                Aкомултора е италиански марката е Casa Della а колко е мощен немога да ти кажа.
                Стига, бе!

Коментар

Dikata_BG написа:
                  омултора е италиански марката е Casa Della а колко е мощен немога да ти кажа.
                  Нострадамус!!!Не ми се занимава, но аз бих пробвал да издиря сайта на въпросната фирма и да се опитам да вкарам в онлайн каталога им (ако има такъв) някой то тези номера на акумулатора.
                  She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

що не кажеш за каква кола е и да видим какво пише по каталог?
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

gantcho написа:
                      Dikata_BG написа:
                      Нострадамус!!!Не ми се занимава, но аз бих пробвал да издиря сайта на въпросната фирма и да се опитам да вкарам в онлайн каталога им (ако има такъв) някой то тези номера на акумулатора.
                      Номерата на акумулатора са телефоните на фирмата Не и каталожни номера.
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

http://www.casadellabatteria.com/prodotti_na.htm Със сигурност това е някакъв стар продукт на фирмата и щом пише securit battery by Cassa Della Batteria значи е някакъв зимен акумулатор или някакъв който издржа на повече натоварване (Securit Battery) следователно трябва да е за тези си сантиметри максималния ампераж => 75А ако съдя по размерите дадени от "Tornado" а дано съм казал нещо вярно Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                        Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                        Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                        Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

jenshen73 написа:
                          gantcho написа:
                          Dikata_BG написа:
                          Номерата на акумулатора са телефоните на фирмата Не и каталожни номера.
                          Възможно е, не съм анализирал въпроса из дълбоко. Просто видях някакви номера. Но 02 наистина е код на Милано :D Възможно е все пак сайтът на фирмата да може да даде някакъв ориентир Засега мнението на Tornado дава най-добър отговор на мистерията.

Коментар

тва животно варти мотор 2.5tdi на крома.

Коментар

Те и къде-къде по-малки животни ще могат, въпросът е КОЛКО ДЪЛГО :D

Коментар

Working...
                              X