Здравейте колеги имам проблем с клаксона и тромба(от 1 месец)шюера шеюерта сширнах запоследно и после се прибрах днес през деня си карах фиата -браво 1.6 96г и кога да ползвам клаксона нъцки не работи преди малко провери токовете стига ток и до клаксона и до тромбата пък и двете да изгорят заедно не ми се вярва , също така ми се наложо да товарям таблото и след като го затворих светна аер бег от какво може да е (чистени са грешки но това си свети)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
странен проблем с клаксона
Collapse
X
-
Re: странен проблем с клаксона
metropolix написа:Здравейте колеги имам проблем с клаксона и тромба(от 1 месец)шюера шеюерта сширнах запоследно и после се прибрах днес през деня си карах фиата -браво 1.6 96г и кога да ползвам клаксона нъцки не работи преди малко провери токовете стига ток и до клаксона и до тромбата пък и двете да изгорят заедно не ми се вярва , също така ми се наложо да товарям таблото и след като го затворих светна аер бег от какво може да е (чистени са грешки но това си свети)Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
-
van_dal написа:metropolix написа:шюера шеюерта сширнах ..........Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:van_dal написа:metropolix написа:шюера шеюерта сширнах ..........1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар