Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Откачване на компютъра ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Откачване на компютъра ?

колеги дали ще стане нещо на колата ако откача компютъра за час някъде и после го окача пак?става въпрос от буксата му (поне на такова ми прилича) ...ако някой знае как точно се откача от нея да каже моля аз не съм я гледал по-подробно въпроса е да не се прецака нещо после като го включа пак
    1.6 16v Abarth

значи... преди да почнеш да я откачаш първо изкарай клемата от акумолатора да не събира грешки ПС-тослед това незнам колата ти коя година дали е от по дъртите....моито ПС е с 2 букси... дарпаш горната има едно чопче дето гледа нагоре внимателно и то следователно с издърпването се изкарва и самата букса.....пък за отдолната страна е същото самоче е по на лошо място... затова направо разкачи ПС-то с едно 10 гаечно и готово но защо ще го разкачаш ?там мно трябва се внимава с инсталацията..... патил съм си и знам ...
    Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
    http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

ам 97г. ми е бравото..може да пробвам да го развия както казваш с 10-ка но дано да мога да го дръпна настрани за да не ми пречи.2 маркуча дето влизат в термостата ми прекапват и се пробвах да затегна скобите но немога щото компа ми пречи.та поне да сменя и скобите и после ако се наложи ще сменям и маркучите че ми писна вече да са занимавам такмо направя от едно място да не тече,почва от друго...ще погледна утре и радиаторчето на парното че и то много ме съмнява ...мерси за инфото братле,разбира се че ще внимавам като почна да правя каквото и да е
      1.6 16v Abarth

Коментар

внимателна си ти браво то е от старите...... пс-то ти е различно с 1 голяма букса бе пробвай да издарпаш само пс-то без да мъ махаш буксата да видиш дали ще ти стигне мястото то пак трябва да е с гаечни там ... ади успех :П
        Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
        http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

ivan_dmx написа:
          внимателна си ти браво
          внимателен :P тва е мойта(на снимката),ако и дам на нея да си играе с маркучите оха :П
          1.6 16v Abarth

Коментар

и колежката donnna така я бъркаха заради аватара.

Коментар

Слагат си половинките и после стават изцепки .
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
              X