колеги дали ще стане нещо на колата ако откача компютъра за час някъде и после го окача пак?става въпрос от буксата му (поне на такова ми прилича) ...ако някой знае как точно се откача от нея да каже моля аз не съм я гледал по-подробно въпроса е да не се прецака нещо после като го включа пак
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Откачване на компютъра ?
Collapse
X
-
значи... преди да почнеш да я откачаш първо изкарай клемата от акумолатора да не събира грешки ПС-тослед това незнам колата ти коя година дали е от по дъртите....моито ПС е с 2 букси... дарпаш горната има едно чопче дето гледа нагоре внимателно и то следователно с издърпването се изкарва и самата букса.....пък за отдолната страна е същото самоче е по на лошо място... затова направо разкачи ПС-то с едно 10 гаечно и готово но защо ще го разкачаш ?там мно трябва се внимава с инсталацията..... патил съм си и знам ...
-
ам 97г. ми е бравото..може да пробвам да го развия както казваш с 10-ка но дано да мога да го дръпна настрани за да не ми пречи.2 маркуча дето влизат в термостата ми прекапват и се пробвах да затегна скобите но немога щото компа ми пречи.та поне да сменя и скобите и после ако се наложи ще сменям и маркучите че ми писна вече да са занимавам такмо направя от едно място да не тече,почва от друго...ще погледна утре и радиаторчето на парното че и то много ме съмнява ...мерси за инфото братле,разбира се че ще внимавам като почна да правя каквото и да е1.6 16v Abarth
Коментар
-
Слагат си половинките и после стават изцепки .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар