Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спешно търся фирма за смяна на волан и табло дясно-ляво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спешно търся фирма за смяна на волан и табло дясно-ляво

Спешно търся фирма за смяна на волан и табло дясно-лявоако е софииска фирмата е супер ако ли не няма значение града дайте телефони и контакти моля.мерси на всички

колега каква е колата

Коментар

колите са различни, исан Мурано 2007, Мицобиши Оутлендер 2007 и едно инфинити 2007, а за напред ще ми дойдат и други модели.трябва ми сервиз който да обслужи всички а не да карам колите по различни майстори.

Коментар

А имаш ли частите?

Коментар

Нови Табла,реиики,Жила за гаста, съединителя, скоростомер и оборотомер дупкане на купето за да могат да се преместят педалите няма да е доста евтин ремонта, но до колкото зна някакъв маистор в Пловдив ги прави но не го знам къде се намира д помагат колегите от Пловдив, а и в София няма начин да няма
          Subaru B9 tribeca 3.0
          Peugeot 307 04
          Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
          Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Dikata_BG написа:
            Нови Табла,реиики,Жила за гаста, съединителя, скоростомер и оборотомер дупкане на купето за да могат да се преместят педалите няма да е доста евтин ремонта, но до колкото зна някакъв маистор в Пловдив ги прави но не го знам къде се намира д помагат колегите от Пловдив, а и в София няма начин да няма
            Листа с части е доста дълъг,колега,не е само рейки,жила и педали.Предните седалки(ако са с ел.бутони за регулиране),корите на вратите отпред заради модула за управление на прозорците,чистачките също се обръщат,огледалата.......дано колегата си е направил сметката добре.Преди време и аз мислех да го правя с едно стило,обаче като сметнах и ми идваше по скъпо от колкото да си го купя с ляв волан.Успех.

Коментар

Е той ще ги продава, така че...

Коментар

волан

Тези начинания са вече доста скъпи такива коли не се срещат много и доста внесоха от Англия трябва да купуваш нови части а те са доста пари Не знам да има такава Фирма само за обръщане на волани Ние имаме 10 коли от вън и трудно се оправяме с обръщането на воланите а и някой не може да се регистрират тук /преди да поръчаш кола гледай колко ще излезе като пари самото обръщане /
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: волан

kluchar написа:
                  .. Ние имаме 10 коли от вън и трудно се оправяме с обръщането на воланите а и някой не може да се регистрират тук ..
                  да, ако не са от Англия са възможни проблеми при регистрацията.

Коментар

за парите не е кой знае какъв проблем важното е да се намери някой да я свърши работата.не че не е важно цената но все пак.

Коментар

В тунунг форума този колега дави инфо vladi_el1975@abv.bg.
                      BRAVA 1,4 12V
                      Nissan Navara

Коментар

Working...
                      X