Спешно търся фирма за смяна на волан и табло дясно-лявоако е софииска фирмата е супер ако ли не няма значение града дайте телефони и контакти моля.мерси на всички
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спешно търся фирма за смяна на волан и табло дясно-ляво
Collapse
X
-
Нови Табла,реиики,Жила за гаста, съединителя, скоростомер и оборотомер дупкане на купето за да могат да се преместят педалите няма да е доста евтин ремонта, но до колкото зна някакъв маистор в Пловдив ги прави но не го знам къде се намира д помагат колегите от Пловдив, а и в София няма начин да нямаSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Dikata_BG написа:Нови Табла,реиики,Жила за гаста, съединителя, скоростомер и оборотомер дупкане на купето за да могат да се преместят педалите няма да е доста евтин ремонта, но до колкото зна някакъв маистор в Пловдив ги прави но не го знам къде се намира д помагат колегите от Пловдив, а и в София няма начин да няма
Коментар
-
волан
Тези начинания са вече доста скъпи такива коли не се срещат много и доста внесоха от Англия трябва да купуваш нови части а те са доста пари Не знам да има такава Фирма само за обръщане на волани Ние имаме 10 коли от вън и трудно се оправяме с обръщането на воланите а и някой не може да се регистрират тук /преди да поръчаш кола гледай колко ще излезе като пари самото обръщане /
Коментар
-
u_bo
Re: волан
kluchar написа:.. Ние имаме 10 коли от вън и трудно се оправяме с обръщането на воланите а и някой не може да се регистрират тук ..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар