Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

какви амортисьори да си купя

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От личен опит:Кофап (газови)единия изкара 10 000км,другия 15 000км.Ужасно твърда возия.В момента пак съм с Кофап, само че маслени.За сега 10 000км държат.
    Punto 55 SX

Коментар

от днес съм с нови предни амортисьори РЕКОРД по съвет на колегите от форума,проблема е че имам голям лувт между лагера и амортисьора,та въпросами е този лувт може ли да се обире с натягане и ли не,защото аз го стегнах здраво но пак го има тропането и можели да се смени само лагера или върви заедно с гумения тампон и закрепващата ламарина
      BRAVA 1.9 JTD 105hp+ EX
      E46 320D

Коментар

mentor написа:
        От личен опит:Кофап (газови)единия изкара 10 000км,другия 15 000км.Ужасно твърда возия.В момента пак съм с Кофап, само че маслени.За сега 10 000км държат.
        изкарал си 10 000км. и си взел пак същите, че то си е направо лудост със всяка смяна на масло сменяш и амортисьори. Явно караш много душмански, не се обиждай.
        2she написа:
        от днес съм с нови предни амортисьори РЕКОРД по съвет на колегите от форума,проблема е че имам голям лувт между лагера и амортисьора,та въпросами е този лувт може ли да се обире с натягане и ли не,защото аз го стегнах здраво но пак го има тропането и можели да се смени само лагера или върви заедно с гумения тампон и закрепващата ламарина
        Колега можеш ли да вкараш малко разяснения за тези амортисьори РЕКОРД, колко пари ти излязоха и какви са само маслени, само газови или двойнодействащи. Много се замислям дали да пробвам и аз такива да си сложа, но ме съмнява, че ще си хвърля парите и след един месец ще трябва да си слагам нови. Кажи като смениш тампоните как е, дали има шум в купето и как е возията.
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

маслени са френско производство ,взех ги за 150лв двата и да ти кажа возят добре само да го нямаше това тропане
          BRAVA 1.9 JTD 105hp+ EX
          E46 320D

Коментар

2she написа:
            маслени са френско производство ,взех ги за 150лв двата и да ти кажа возят добре само да го нямаше това тропане
            А сигурен ли си, че имаш разбити тампони, виж какво пишат други хора за тези амортисьори: http://clubs.dir.bg/showthreaded.php...llapsed&sb=5В рено форума има много мнения относно тези амортисьори: http://www.renault-bg.com/smf/index....74.0Имаше и едно горе-долу позитивно мнение в ауди форум. Дано да нямаш проблеми с твоите.

Коментар

аз съм сигурен в лувта на лагера и амортисьора защото е само на десния и го видях с очите си то и преди си тропаше така но небях сигурен че е от него сега съм,за тея пари са супер,ако имаш кинти си сложи монро 150лв за брой или пък някъкви китайски,казахти къде ми е проблема и въпросами остава,можели да се смени само лагера или не
              BRAVA 1.9 JTD 105hp+ EX
              E46 320D

Коментар

Да сменя се само лагера отделно, цаната му е около 20лв.

Коментар

Working...
                X