От личен опит:Кофап (газови)единия изкара 10 000км,другия 15 000км.Ужасно твърда возия.В момента пак съм с Кофап, само че маслени.За сега 10 000км държат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
какви амортисьори да си купя
Collapse
X
-
от днес съм с нови предни амортисьори РЕКОРД по съвет на колегите от форума,проблема е че имам голям лувт между лагера и амортисьора,та въпросами е този лувт може ли да се обире с натягане и ли не,защото аз го стегнах здраво но пак го има тропането и можели да се смени само лагера или върви заедно с гумения тампон и закрепващата ламаринаBRAVA 1.9 JTD 105hp+ EX
E46 320D
Коментар
-
mentor написа:От личен опит:Кофап (газови)единия изкара 10 000км,другия 15 000км.Ужасно твърда возия.В момента пак съм с Кофап, само че маслени.За сега 10 000км държат.2she написа:от днес съм с нови предни амортисьори РЕКОРД по съвет на колегите от форума,проблема е че имам голям лувт между лагера и амортисьора,та въпросами е този лувт може ли да се обире с натягане и ли не,защото аз го стегнах здраво но пак го има тропането и можели да се смени само лагера или върви заедно с гумения тампон и закрепващата ламарина--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
2she написа:маслени са френско производство ,взех ги за 150лв двата и да ти кажа возят добре само да го нямаше това тропане--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
аз съм сигурен в лувта на лагера и амортисьора защото е само на десния и го видях с очите си то и преди си тропаше така но небях сигурен че е от него сега съм,за тея пари са супер,ако имаш кинти си сложи монро 150лв за брой или пък някъкви китайски,казахти къде ми е проблема и въпросами остава,можели да се смени само лагера или неBRAVA 1.9 JTD 105hp+ EX
E46 320D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар