Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

какви амортисьори да си купя

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

какви амортисьори да си купя

Здравеите, нуждая се от смяна на предни амортисьори за брава 1.9 днякои да ми препоръча нещо>

Кофап-произвеждат се от Магнети Марели в Бразилия и можеш да ги намериш в Евро07 или www.axm-auto.com ,като вторите са за предпочитане.Имат магазин и в София.
    Фиат Крома 1.9 16v+
    Фиат Браво 1.6 16v
    Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Аз бих заложил на монро, малко са по-скъпи, но си струва.
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
        Аз бих заложил на монро, малко са по-скъпи, но си струва.
        Малко казваш... Аз като сменях Монро бяха съвсем малко над 2 пъти по-скъпи. Лично аз сложих маслени Рекорд(на цената на Кофап) и засега държат.
        The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
        Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
        Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

’монро’ с гаранция 3 години излиза около 230лв.като условието е да са монтирани в сервиз.това е цена за 1 бр.

Коментар

Ми рекорда са хубави.
            ex. punto elx 1.2i
            Lancia Libra 1.6

Коментар

И аз съм с маслени Рекорд задни на 3 години.. ама тея бутилки за метан май леко им разказаха играта.Като ги взех и натиснех задницата само се изправяше, сега пак се люшка леко
              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

аз също ще сменям предните амортисьори затова също се интересувам какво ще препоръчате,мисля да са маслени щото газовите возят твърдо,от къде ги купихте тея рекорд и на каква цена.
                BRAVA 1.9 JTD 105hp+ EX
                E46 320D

Коментар

2she написа:
                  аз също ще сменям предните амортисьори затова също се интересувам какво ще препоръчате,мисля да са маслени щото газовите возят твърдо,от къде ги купихте тея рекорд и на каква цена.
                  На практика ги има навсякъде по магазините. Комплекта е с 1г гаранция и струват около 130 общо.

Коментар

wwalker написа:
                    2she написа:
                    На практика ги има навсякъде по магазините. Комплекта е с 1г гаранция и струват около 130 общо.
                    Б.х на мен задните ми амортисьори струват почти толкова, кофап с гаранция дедовия. А монро в сайта на хит-ко са по 130 бр. А някой да е изкарал повечко километри с тези Рекорд-йорчета, че се замислям и аз да лъзна едни такива на бравока.
                    --Старата ръжда любов не хваща!--
                    156 sportwagon 1,9 jtd 115
                    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

http://www.koni.com/22.html
                      Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

абе един съвет...дайте...значи от дясната ми страна почна леко да лопа и се го отлагам....... и се е видяло че ще ги сменям и двата предниобаче на мене ми препоръчаха за по добри от двата вариатна : газов и маслен- препоръчаха ми газовите категоричнопък горе гледам сте писали че маслени .....я оточнете се по точно за двата модела да знам кой модел да си избера...
                        Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
                        http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

Сигурен ли си, че ’лопането’ е от амортисьор? По скоро ще се поклаща повече и ще ти прави дълъг спирачен път. Пък ако се е разбил направо започва да дрънчи на метал в дупките, ама лопане едва ли. При мен го правеше такова(като ’пльок’, така да се каже) от шарнир, респективно носач, че са ’комплект’.

Коментар

wwalker написа:
                            Сигурен ли си, че ’лопането’ е от амортисьор? По скоро ще се поклаща повече и ще ти прави дълъг спирачен път. Пък ако се е разбил направо започва да дрънчи на метал в дупките, ама лопане едва ли. При мен го правеше такова(като ’пльок’, така да се каже) от шарнир, респективно носач, че са ’комплект’.
                            и аз така мисля колега

Коментар

еми.....значи само от дясната страна за сега го прави ....като мина през тия бабунки малките дето ги има до училищата и ми прави нещо като ЦЪК нещо такова се чува не ламаринесто....а иначе като мина през дупка и не е на метал а просто по-силно я усещам от преди .....ходих при едни познати преди месец и ми казаха карето почнало да заминава.......и аз викам е то нали карето е за завои и претраква и те дада ама и тай също се чувало ....за което не повярвах... тря при други да отида и готово2 години стана от както я имам запърви път сменям нещо освен сиединителя и бензинова помпа....а и десен кормилен накрайникдруго нищо само масла филтри накладки туй то за 70 000 км.ФИАТА СИ Е ПЕРФЕКТЕНмного доволен от покупката... струва си всеки лев от тия 7 700
                              Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
                              http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

Working...
                              X