Здравеите, нуждая се от смяна на предни амортисьори за брава 1.9 днякои да ми препоръча нещо>
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
какви амортисьори да си купя
Collapse
X
-
Кофап-произвеждат се от Магнети Марели в Бразилия и можеш да ги намериш в Евро07 или www.axm-auto.com ,като вторите са за предпочитане.Имат магазин и в София.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
-
wwalker написа:2she написа:аз също ще сменям предните амортисьори затова също се интересувам какво ще препоръчате,мисля да са маслени щото газовите возят твърдо,от къде ги купихте тея рекорд и на каква цена.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
абе един съвет...дайте...значи от дясната ми страна почна леко да лопа и се го отлагам....... и се е видяло че ще ги сменям и двата предниобаче на мене ми препоръчаха за по добри от двата вариатна : газов и маслен- препоръчаха ми газовите категоричнопък горе гледам сте писали че маслени .....я оточнете се по точно за двата моделада знам кой модел да си избера...
Коментар
-
Сигурен ли си, че ’лопането’ е от амортисьор? По скоро ще се поклаща повече и ще ти прави дълъг спирачен път. Пък ако се е разбил направо започва да дрънчи на метал в дупките, ама лопане едва ли. При мен го правеше такова(като ’пльок’, така да се каже) от шарнир, респективно носач, че са ’комплект’.
Коментар
-
wwalker написа:Сигурен ли си, че ’лопането’ е от амортисьор? По скоро ще се поклаща повече и ще ти прави дълъг спирачен път. Пък ако се е разбил направо започва да дрънчи на метал в дупките, ама лопане едва ли. При мен го правеше такова(като ’пльок’, така да се каже) от шарнир, респективно носач, че са ’комплект’.
Коментар
-
еми.....значи само от дясната страна за сега го прави ....като мина през тия бабунки малките дето ги има до училищата и ми прави нещо като ЦЪК нещо такова се чува не ламаринесто....а иначе като мина през дупка и не е на метал а просто по-силно я усещам от преди .....ходих при едни познати преди месец и ми казаха карето почнало да заминава.......и аз викам е то нали карето е за завои и претраква и те дада ама и тай също се чувало ....за което не повярвах... тря при други да отида и готово2 години стана от както я имам запърви път сменям нещо
освен сиединителя и бензинова помпа....а и десен кормилен накрайникдруго нищо само масла филтри накладки туй то
за 70 000 км.ФИАТА СИ Е ПЕРФЕКТЕН
много доволен от покупката... струва си всеки лев от тия 7 700
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар