здравеите вси4ки!изправен сам прд една дилема!тиа дни 6те ми боядисват колата и сега е момента да избера боя!чудя се дали да я наръсят с обикновенна акрилна боя(с лак в самата боя)или с база и лак след това(като металика)!колата не е металик а цветът е червен !допитвам се до специалисти и всеки ми казва че втория вариянт е по добре(с база и лак оделно).ще ми излезе по скапо с около 100-120лв.Изкам да чуя и вашите мнения!Ако ниакои е запознат да ми каже плюсове и минуси на двата вариянта!благодаря педварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
бои и лакове
Collapse
X
-
Втория вариант е по-добър, най-малкото е, че някой като ти одраска колата ще одраска само лака отгоре и не се личи толкова, а иначе може и до ламарината да стигне, пък и като се полира изглежда много по-добре, а и по лесно се заличават разликите от първия слой боя. При всички положения изглежда по-добре и става по-устойчиво на атмосверните условия.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
-
ceko_d написа:здравеите вси4ки!изправен сам прд една дилема!тиа дни 6те ми боядисват колата и сега е момента да избера боя!чудя се дали да я наръсят с обикновенна акрилна боя(с лак в самата боя)или с база и лак след това(като металика)!колата не е металик а цветът е червен !допитвам се до специалисти и всеки ми казва че втория вариянт е по добре(с база и лак оделно).ще ми излезе по скапо с около 100-120лв.Изкам да чуя и вашите мнения!Ако ниакои е запознат да ми каже плюсове и минуси на двата вариянта!благодаря педварително!Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Коментар
-
нещата отиват към база и лак!само се надиавам да ми я направят както триабва а не да почне да се люпи лак и т.н.основата(базата)също триабва да е добре подбрана според лака иначе се връщам в 1 клас!ниакакви идеи за марка бои и лакове?!като ще я боядисвам цялата си струва да дам малко повеяе пари но да стане както трябва
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар