Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

? начин на смяна 'буферен тампон' на заден амортисьор Браво?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

? начин на смяна 'буферен тампон' на заден амортисьор Браво?

за червеното на картинката.опитах се да го издърпам със сила - не става - почти се скъса , а не искам в дупката да остане парченце , което да ми тропа.някой ако го е сменял да сподели опит.
    Прикачени файлове

Това нещо... няма ли в средата дупка и болт?
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
      Това нещо... няма ли в средата дупка и болт?
      няма нищо подобно явно е само дърпане, НО с пиниз, а и вкарването на новия си е въпросче
      Прикачени файлове

Коментар

Хъм... еми сваляй старият с дърпане. И да се изпокъса дреме ти! А новият му намажи това стърчащо захващащо нещо с грес и все някак ще го навреш!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Сигурен ли си че няма болт, щото аз оня ден бърках там, и напипах нещо като шестостенна глава, тип "болт".

Коментар

че няма съм сигурен

Коментар

Кой знае к’во съм напипал тогава.... Като го гледам - направен е да се вкара и да не се изкарва. Главата му е с контра - ще влезе лесно, но излизането му е почти невъзможно. Това е само като го гледам на снимката де, в действ. не знам дали е така .

Коментар

ogi28b написа:
                Кой знае к’во съм напипал тогава.... Като го гледам - направен е да се вкара и да не се изкарва. Главата му е с контра - ще влезе лесно, но излизането му е почти невъзможно. Това е само като го гледам на снимката де, в действ. не знам дали е така .
                тъй си езатова питам ако някой го е правил...аз днес научих например - как се вкарва кошницата на бензиновата помпа - трикове и чалъми - има едно гадно уплътнение дето струва почти 30 лв.

Коментар

Working...
                X